En yakın eczane nerede? İndirin!

Bu yeni cep telefonu uygulaması ile eczane, benzin istasyonu, ATM vb bulmak çok kolay; indirin!

En yakın eczane nerede?

Vodafone'un sunduğu "Etrafımda Ne Var?" uygulaması sayesinde artık tüm iPhone kullanıcıları; istedikleri anda en yakın eczane, akaryakıt istasyonu, ATM, kafe ve sinemaların yerini öğreniyor, harita üzerinde görebiliyor ve telefon numarasından aradıkları noktaya ulaşabiliyor.

Vodafone; iPhone kullanıcılarına, bulundukları bölgedeki en yakından en uzağa, tüm önemli noktaları kategorilerine ayırarak sıralayabilen, adres ve telefon bilgisini veren, haritada göstererek konumlandırma imkanı sunan lokasyon bazlı bilgi servisi "Vodafone Etrafımda Ne Var?" uygulamasını hizmete soktu.

iTunes Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilen "Vodafone Etrafımda Ne Var?", tüm iPhone kullanıcılarına en yakın akaryakıt istasyonu, eczane, ATM, kafe, restoran, hastane, alışveriş merkezi ve sinema gibi önemli noktaların mesafesini, iletişim bilgilerini ve yerini harita üzerinde gösteriyor. Böylelikle kullanıcı en yakın noktayla ilgili aradığı tüm bilgilere tek bir dokunuşla anında ulaşabiliyor.

Operatör ayrımı yok, işte indirme bağlantısı

Operatör ayrımı yok, işte indirme bağlantısı
Nasıl ulaşacağınızı görün

Uygulamayı kullanmak için telefon üzerinde özel bir ayar yapılmasına gerek olmayan ve operatör ayrımı olmaksızın kullanılabilen "Vodafone Etrafımda Ne Var?" ile harita üzerinde konumu görüntülemek ve rota özelliği ile aranılan noktaya nasıl ulaşılabileceğini görmek de mümkün.

350 bin nokta ile hizmete sunulan "Vodafone Etrafımda Ne Var?", iTunes Store üzerinden aşağıdaki linkten indirilebilir.

Download: Vodafone Etrafımda Ne Var?

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları