En yakın eczane telefonunuzun ucunda!

Türk Telekom Eczanen Burada servisi ile en yakın eczane telefonuza ücretsiz olarak geliyor!

Telekom'dan eczane hizmeti!

Türk Telekom'un hizmete sunduğu Türk Telekom Eczanen Burada servisi ile servise kayıtlı en yakın eczanenin bilgilerine anında ulaşılabiliyor. Servisi kullanan Türk Telekom müşterileri üye eczanelerden 2 km.'lik alan içerisinde en yakın olana, akşam saatleri ve hafta sonu/tatil günlerinde ise en yakın nöbetçi eczaneye yönlendiriliyor.

İletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, müşterilerinin en yakın eczaneye veya nöbetçi eczaneye bağlanmalarını sağlayan Eczanen Burada servisini kullanıma sundu. İş telefonuna sahip tüm eczanelerin faydalanabildiği servis İstanbul, Ankara ve İzmir'de kullanıma sunuldu.

Servisi kullanan müşterilerden gelen çağrılar gün içerisinde servise üye olan eczanelerden 2 km.'lik alan içerisinde en yakın olana, eğer servise kayıtlı yakın bir eczane sistem tarafından bulunamaz ise nöbetçi eczaneye yönlendiriliyor. Akşam saatlerinde ya da hafta sonu ve tatil günlerinde ise en yakın nöbetçi eczaneye yönlendiriliyor. Yönlendirme yapılan en yakın eczanenin telefonu meşgul ise, bir sonraki en yakın eczaneye veya nöbetçi eczaneye yönlendirme yapılıyor.

Türk Telekom'un 0 800 445 50 50 numaralı Eczanen Burada servisinden tüm Türk Telekom müşterileri ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları