En Yeni Action Launcher'ın Özellikleri!

En yeni Action Launcher, uygulamaya hava durumu widget'ı ve yeni tema özellikleri getiriyor!

İşte yenilenen Action Launcher!

Action Launcher, yıllardır favori launcher uygulamamız oldu, bunun en önemli sebebi de uygulamanın geliştiricisi Chris Lacy'nin devamlı olarak yeni ve kullanışlı özellikler getirmesi. Sadece birkaç hafta önce, uygulamaya Google Now entegrasyonu geldi ve bugün Action Launcher'ın 27'nci versiyonu ile her şey daha da iyi oluyor.

Action Launcher 27, Android Marshmallow veya daha yenisini çalıştıran cihazlara dahili bir hava durumu widget'i getiriyor. Bu yeni widget, Pixel Launcher'dakini andırıyor ama bu, sıcaklık birimini değiştirmenize ve sıklığı güncellemenize izin veriyor.

Yalnız en önemli özellikler bunlar değil, yeni özelleştirme ayarları. Artık All Apps sayfasının, Quickbar'ın, klasörlerin ve daha fazlasının transparanlığını Action Launcher'ın Quicktheme menüsünden ayarlayabiliyorsunuz.

Dahası, artık Quickbar'ı (Google Arama çubuğu) bağımsız bir widget olarak kullanabiliyorsunuz, yani cihazınızın ana ekranında istediğiniz yere taşıyabiliyorsunuz.

Action Launcher'ın 27'nci versiyonu şu an Google Play Store'da dağıtılıyor, bu linke tıklayarak kendiniz deneyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları