En Yeni Lojistik Çözümleri…

YASAD Yazılım Bölgesi Salon 1'de yer alan LA, lojistik sektörüne yönelik çözümlerini tanıtacak.

LA, CeBIT'te

Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir…
En Yeni Lojistik Çözümleri…Türk yazılım dünyasının tanınmış isimlerinden LA, 2-7 Ekim tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek CeBIT Bilişim Eurasia'ya katılıyor. Fuarda İş Dünyası YASAD Yazılım Bölgesi Salon 1'de yer alacak olan LA, lojistik sektörüne yönelik yazılım çözümlerini tanıtacak. Kurumsal yazılım uygulamalarında uzman olan LA, fuarda, operasyonel tedarik zinciri yönetimine yönelik LV3, tedarik zinciri planlamasına yönelik Syncron ve tedarik zincirinin bütünleştirilmesine yönelik olarak kendi geliştirdiği LAWEP çözümlerini sergileyecek.

Tedarik Zincirinin Son Halkası LAWEP
LA, fuarda, özellikle LAWEP çözümünü ön plana çıkaracak. LAWEP Tedarik Zinciri Entegrasyonu, günümüzün hızla değişen iş kurallarına en hızlı şekilde adapte olabilecek biçimde geliştirilmiş bir çözüm. Tedarik zincirini tek merkezden izleyerek sinerjik başarıyı yakalamayı mümkün kılan LAWEP, Çöp Bilgi Ayıklama gibi kendine has özellikleri, versiyon bağımsız geliştirme platformu, süreç odaklı yaklaşımı ve kullanım kolaylığı ile dikkat çekiyor. LAWEP, programcılar, BT (Bilgi Teknolojileri) sorumluları, son kullanıcılar, üst düzey yöneticiler ve iş ortakları tarafından rahatlıkla kullanılabiliyor.

Şirket içinde kullanılan bütün yazılımlara esneklik, kapsam, mobilite ve hız kazandıran LAWEP, 360 derecelik veri görüşü sağlıyor. Bir "gate" (kapı) özelliği taşıyan LAWEP, şirket içinde kullanılan bütün yazılımları birleştiren bir düğüm noktası olarak değerlendiriliyor. Bu da onu eşsiz bir bilgi paylaşım platformu yapıyor.

Yazılımda Yenilikçi Yaklaşımlar
2004 yılında kurulan LA, yazılım projelerinde yurtiçi ve yurtdışı deneyimine sahip danışmanlardan oluşan güçlü bir kadroyla hizmet veriyor. Tedarik zinciri yönetiminde ERP (kurumsal kaynak planlaması) yazılımlarının tıkandığı noktalar olduğunu fark eden LA, kendine tedarik zincirini hedefleyen yeni bir vizyon çizmiş bulunuyor. Belirlediği vizyon doğrultusunda bilgi birikimi ve deneyimini sürekli artıran LA, yazılım geliştirme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Türkiye'deki tedarik zinciri ve lojistik yönetimi taleplerini göz önünde bulundurarak dünya çapında üretilmiş çözümleri değerlendiren LA, bugün tedarik zincirinizin her halkasına çözüm getiren esnek yazılımlar sunuyor.


LA hakkında LA, tedarik zinciri ve lojistik yönetimi çözümleri sunmaktadır. Ürün portföyü, Türkiye distribütörü olduğu global tedarik zinciri çözümlerinin yanı sıra kendi geliştirdiği yazılımlardan oluşmaktadır. LA, bugün LV3 yazılımıyla, operasyonel tedarik zinciri alanında, Türkiye'de lider lojistik firmalarıyla projeler gerçekleştirmekte; yurtdışında da büyük projelere imza atmaktadır. Öte yandan, kendi geliştirdiği LAWEP yazılımıyla, tedarik zinciri entegrasyonu alanında, yurtiçi ve yurtdışında kazandığı iş ortaklıklarıyla, her geçen gün vizyonunu genişletmektedir.

Okuyucu Yorumları