En Yetenekli PUBG Oyuncuları Nations Cup'ta!

Nations Cup, PUBG Corporation ile 9-11 Ağustos Tarihlerinde Seul'da.

Nations Cup başlıyor!

PUBG Corporation bugün, Güney Kore'nin Seul kentinde 9-11 Ağustos tarihlerinde Jangchung Arena'da düzenlenecek olan global etkinlik PUBG Nations Cup'ı duyurdu. Diğer uluslararası sportif etkinliklere benzer şekilde, üst düzey profesyonel PUBG oyuncuları 500.000 $'lık ödül havuzu için ülkeleri adına karşı karşıya gelecek. Dünyanın dört bir yanındaki hayranlarının desteğiyle ülkelerin yıldız oyuncuları, PUBG Nations Cup kupasına sahip olmak için Seul'de toplanacak.

Beş kıtayı temsilen (Kuzey Amerika, Güney Amerika, Avrupa, Asya ve Okyanusya) toplam 16 takım Seul'de buluşacak ve dünyanın en iyi PUBG yetenekleri bir araya gelecek ve başarılı bir performans ortaya koymak için mücadele edecek. Her ülkenin katılımcıları, kendi ülkelerinde düzenlenecek farklı eleme yöntemleriyle belirlenecek. Ülke elemeleri süreci, dahil olan ülkeler kapsamında 16 takım için düzenlenecek üç günlük bir etkinlik olurken, her takımın, her gün oynayacağı toplam beş maçlık bir seriden oluşacak.

En Yetenekli PUBG Oyuncuları Nations Cup'ta!

PUBG Corporation Merkez Esports Direktörü Jake Sin "PUBG tarafından düzenlenen ilk global espor etkinliği olan Nations Cup, dünyanın dört bir yanından en iyi oyuncularını, ülkelerini temsil etmek üzere bir araya getiren uluslararası rekabetin somut örneği" dedi. "Nations Cup, PUBG espor heyecanını yaz mevsimi boyunca yaşatacak. Bu ivmeyi yılın geri kalanına da sürdürmeyi dört gözle bekliyoruz."

PUBG Nations Cup, bu yaz göreceğiniz PUBG Esports projelerinin en dikkat çekeni, kısa süre önce duyurulan GLL Grand Slam: Stockholm'deki PUBG Classic (19-21 Temmuz) ve Bangkok'taki MET Asya Serisi: PUBG Classic (26-28 Temmuz) de bu süreçte gerçekleşecek. Nations Cup, Haziran ayı sonu ile Eylül ayı başlangıcından önce, PUBG Esports sezonunun ikinci ve üçüncü etapları arasında gerçekleşecek. Aynı zamanda, Kasım ayında yapılacak 2019 PUBG Global Championship'ten önceki son küresel espor etkinliği olacak.

PUBG Nations Cup veya PUBG Esports ile ilgili en son bilgiler için https://www.pubgesports.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları