Epson ile işinizde fark yaratın!

EPSON EB-Z11000 projektör modelini sundu..

EPSON'dan yeni projektör!

Dijital tabelalar için portre boyutu görüntüleri yansıtabilen EB-Z11000 esnek bir kurulum açısına, merkez dışı konumlandırma için lens kaydırma gibi birçok kalibrasyon özelliği ile birlikte isteğe bağlı Wi-Fi ve HDBaseT bağlanabilirlik özelliklerine sahiptir.

Net görüntüler ve 3LCD teknolojisi

11.000 lümen EB-Z11000 XGA çözünürlüklü ultra parlak bir projektördür. Projektör, gün ışığında bile canlı renkler ve parlak görüntüler sunar. Eşit derecede yüksek Beyaz ve Renkli Işık Çıkışı (CLO) teknolojisi ile üç kata kadar daha parlak renklerle fark yaratır. Epson'un 3LCD teknolojisine sahip EB-Z11000 büyük tesisler için mükemmeldir. Vitrin giydirme, fuarlarda stand ve ürün farklılaştırma, müzelerde sergi zenginleştirme gibi birçok farklı sektörde markanızı öne taşır. Ayrıca yeni ve özel LU02 kısa gösterimli lensi sayesinde ekrana daha yakın konumlandırılması mümkündür ki bu özellik üniversiteler için idealdir.

Portre projeksiyonu

Portre boyutunda görüntüler yansıtan EB-Z11000 dijital tabelalar için idealdir. Çevrenizi görmenin yepyeni yoluna hoş geldiniz; portre modu sadece yatay projeksiyon için değil, aynı zamanda moda gösterileri gibi bir etkinlik veya toplantılar için de uygundur.

Kolay kurulum

Esnek bir kurulum açısı ve merkez dışı konumlandırma için lens kaydırmanın yanı sıra EB-Z11000 kenar kaynaştırma, test şablonları ve Epson'un Süper Çözünürlük özelliklerini içerir.

Bağlanabilirlik

EB-Z11000 tek bir bağlantıda beş bağlantıya olanak tanıyan HDBaseT özelliğini içerir. Daha fazla esneklik için isteğe bağlı Wi-Fi eklenmiştir.

TEMEL ÖZELLİKLER:

Yüksek parlaklık: 11.000 lümenlik ultra parlaklık

Esnek: Farklı kurulum açıları seçin

3LCD teknolojisi: Canlı renkler ve parlak görüntüler için

Bağlanabilirlik: HDBaseT ve isteğe bağlı Wi-Fi bağlantısı

Portre projeksiyonu: Yatay projeksiyon uygun olmadığında

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 16.000 $+KDV

Okuyucu Yorumları