EPSON’dan hepsi bir arada fotoğraf stüdyosu!

Yüksek çözünürlüklü baskı ve taramayı vurgulayan Epson Stylus Photo RX620 hepsi bir arada, hem dijital, hem de analog fotoğraf makineleri ve cihazlarıyla çalışan meraklı fotoğraf kullanıcıları için eksiksiz bir çözüm sunuyor.

EPSON’dan hepsi bir arada fotoğraf stüdyosu!

Eski ve yeni görüntüleri taramak, bastırmak ve saklamak isteyen fotoğraf meraklılarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan Epson Stylus Photo RX620 aynı zamanda pazardaki en esnek ve kullanımı kolay hepsi bir arada fotoğraf yazıcısı olma özelliği taşıyor.

Epson Stylus Photo RX620, tüm fotoğraf arşivlerinizden istediğiniz fotoğrafları kolaylıkla çıkarmanızı sağlıyor. 2400X4800 dpi’lik MatrixCCD tarayıcıyı kullanarak fotoğrafların yüksek kaliteli kopyalarını alabilir, eşsiz doğrudan baskı işlevi sayesinde eski film kaynaklarından doğrudan yüksek kaliteli fotoğraflar üretebilirsiniz.

Bu hepsi bir arada cihaz, bilgisayar kullanmayı bilmeyen fotoğrafçılar için bile kendi kendine öğrenilebilen ve kullanımı kolay bir fotoğraf stüdyosu. Yüksek çözünürlüklü 6.35 cm’lik önizleme ekranı ile fotoğrafları bilgisayara gerek olmadan önceden izleyebilir, düzenleyebilir, kesebilir ve restore edebilirsiniz. Bu ekran ayrıca kullanıcı arabirimi olarak da görev yaparken, entegre bellek kartı okuyucu DSC kameralı telefonlardan ve PictBridge, USB Direct Print ve Bluetooth® yazılımlarını destekleyen PDA’lerden doğrudan baskı yapmanızı sağlıyor. Eski fotoğrafları ve filmleri arşivlemek için Epson Stylus Photo RX620, datayı doğrudan bellek kartlarına ya da harici CD-R ya da Zip ® drive’lara yedeklemenize izin veriyor.

Epson Avrupa Tüketim Ürünleri Ürün Pazarlama Müdürü Mark Pini, “Epson Stylus Photo RX620 analog fotoğraf işlemlerini bırakmak istemeyen kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayarak Epson’ın etkileyici fotoğraf geçmişinin üzerine inşa eder, bu ürün film esaslı görüntü portföyü olan tüm kullanıcılara cazip gelecek. Bu görüntüler sadece dijitalleştirilmek ve üretilmekle kalmayıp, Epson Stylus Photo RX620 sayesinde, kaybolmuş olan netlik ve renkler de benzersiz bir şekilde eski haline getirilebilir.” dedi.

Epson Stylus Photo RX620’nin başlıca özellikleri:

• Pozitif ve negatif film tarama için entegre dia ünitesi
• Yüksek kaliteli fotoğraf üretimi için 2400x4800dpi MatrixCCD tarayıcı
• Kolay, tek başına çalışma için 6.35 cm’lik renkli LCD ekran
• Bilgisayara gerek olmadan doğrudan baskı için Bluetooth PictBridge ve USB Direct Print
• USB Portu dosyaları doğrudan CD-R/Zip drive’lara yedekler
• Tüm popüler bellek kartlarını ve USB Flash belleğini destekler
• 6 ayrı mürekkep kartuşu
• 5760dpi’ye kadar baskı çözünürlüğü

*Bluetooth baskı için opsiyonel Bluetooth adaptörü ve uyumlu cihaz gerekmektedir.
** Desteklenen USB flash bellek tipleri hakkında ayrıntılı bilgi için web sayfasına bakınız.

Okuyucu Yorumları