Epson'dan yeni 3D oyun projektörü: EH-TW5100

Epson, 13.000:1 kontrast oranı sunan yeni ev eğlence projektör modeli EH-TW5100'ü satışa sundu.

Yeni 3D oyun projektörü

Büyük ekranda yüksek çözünürlüklü 2D ve 3D görüntüler için Epson'un 3LCD teknolojisi ile güçlendirilmiş olan model, 1.800 lümenlik eşit derecede yüksek Beyaz ve Renkli Işık Çıkışı (CLO) teknolojisi sayesinde aydınlık ortamlarda da maksimum oyun ve sinema keyfi sunuyor.

Alan sınırı olmaksızın büyük ekranda eğlence 30 inçten 300 inçe kadar değişebilen ekran boyutu ve trapezoid düzeltme özelliğiyle sahip olduğunuz alanın metrekare özelliğinden bağımsız olarak keyif sürebilirsiniz. EH-TW5100'ün 'Hızlı mod' özelliği, süratli futbol karşılaşmaları veya çevrimiçi çok oyunculu video oyunlarının sorunsuz bir şekilde ve doğru yansıtılmasını sağlar. Gecikme süresinin olmaması sayesinde hareket geciktirilmeden yansıtılır ki bu özellik, çok kısa tepki süreleri gerektiren turnuvalar veya maçlar için önemlidir.

Bağlanabilirlik

HDMI - MHL portu içeren geniş bir bağlanabilirlik seçenekleri yelpazesi sunan EH-TW5100 ile akıllı telefon ve tabletten Full HD içeriğin yanı sıra video, müzik ve fotoğraflar görüntülenebilir.

Yüksek parlaklık

Alternatif Full HD 3D ev sineması projektörlerinden fark edilir düzeyde daha parlak olan 3D içeriğe kolayca geçiş yapabilirsiniz. EH-TW5100'ü kullanırken, bir adet hafif, yeniden şarj edilebilir Radyo Frekanslı (RF) aktif shutter 3D gözlük¹ ile kesintisiz ve kaliteli içeriğin tadını çıkarabilirsiniz.

TEMEL ÖZELLIKLER

Parlak çıkış: 1.800 lm Beyaz ve Renkli Işık Çıkışı
Üstün kaliteli görüntüler: 3LCD Full HD teknolojisi
Mobil içerik: MHL bağlanabilirlik
Sürükleyici oyunlar: 2D ve 3D projeksiyon
Gecikme süresiz: Video oyunları için 'hızlı mod'a geçin

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 2.299 TL (KDV DAHİL)

Okuyucu Yorumları