Epson’dan yepyeni bir film tarayıcısı!..

Her tür formattaki filmlerin yüksek kalitede taranmasına olanak sağlayan Epson’ın yeni film tarayıcısı F-3200, uygun maliyetiyle dikkat çekiyor.

Epson’dan yepyeni bir film tarayıcısı!..

Her tür formattaki filmlerin yüksek kalitede taranması için özel olarak geliştirilen Epson’ın yeni film tarayıcısı F-3200, hem profesyonel, hem de tecrübeli amatör fotoğrafçıların profesyonel laboratuar kalitesinde sonuçlar alabilmeleri için tasarlandı.

799 Euro gibi uygun bir fiyatla piyasaya sunulan Epson F-3200, kaliteden ödün vermeden film taramak isteyen veya kendi geniş film arşivlerini tarayabilmek isteyen profesyonelleri ve tecrübeli amatör fotoğrafçıları hedefliyor.

Epson F-3200, profesyonellerin ve tecrübeli amatörlerin 35 mm’ye ek olarak 4 x 6”e kadar yansıma baskıları ve 5” x 4”e kadar panoramik filmi hızlı bir biçimde taramasını sağlıyor. PC ya da Mac’le uyumlu olan Epson F-3200’ün gelişmiş yazılımı, fotoğrafçıların 35 mm ve orta formatta filmleri toplu halde tarayabilmelerine ve aynı zamanda da görüntülerdeki toz ve çizikleri de ortadan kaldırabilmelerine olanak sağlıyor.

Epson Profesyonel Grafik Ürünleri Pazarlama Müdürü Marc Tinkler, Epson F-3200’ün uygun fiyatı sayesinde hem profesyoneller, hem de tecrübeli amatör fotoğrafçıların profesyonel laboratuarlara gerek kalmadan çok çeşitli film formatlarını kendilerinin taramasına olanak tanıdığını ifade ederek şunları söylüyor:

“Bu durum yalnızca pratik olmakla kalmayıp, farklı film formatlarından oluşan büyük arşivleri taramak isteyen fotoğrafçılar için ekonomik bir seçenektir.”

Epson F-3200’ün önemli bir diğer özelliği de, doğrudan bellek kartlarına tarama yapan, entegre bellek kart okuyucuyu destekleyen ilk film tarayıcı olması. Entegre LCD ekran sayesinde fotoğrafçılar görüntüleri ön izleme imkanına sahip oluyor. Epson F-3200’ün düzgün ve kompakt tasarımı, tasarıma önem veren kullanıcılar için de cazip bir avantaj.

Epson F-3200’ün temel özellikleri:

• Yüksek kaliteli 3200dpi film tarayıcı
• Kolay toplu tarama için Epson Scan yazılımı
• Negatif ve pozitif filmlere özel lamba sistemi
• USB 2.0 Hi-Speed ve IEEE 1394 (FireWire) bağlanabilirlik
• Doğrudan bellek kartlarına tarama yapar
• Entegre LCD ekranla görüntülerin ön izlenmesi
• Toz ve çizik giderme dahil Silverfast AI 6

Okuyucu Yorumları