ESET büyümeye devam ediyor

ESET Türkiye, geçen yılın ilk çeyreğine göre önemli bir büyüme kaydettiğini açıkladı!

ESET büyümeye devam ediyor

ESET NOD32, ESET Smart Security, ESET Endpoint Security ve ESET Mobile Security, bugün Türkiye'de 11 milyon bireysel ve 10 bin 500'e yakın kurum tarafından güvenli bir dijital hayat için bilgisayarlarda, tabletlerde ve telefonlarda tercih ediliyor. ESET, Türkiye anti-virüs pazarında yüzde 33'lük kullanım payıyla lider konumda, yani her üç bilgisayardan birinde ESET ürünü kullanılıyor.

ESET Türkiye CEO'su Alain Soria şu değerlendirmede bulundu: "Anti-virüs pazarı, rekabetin ve çeşitliliğin çok yoğun olduğu bir pazar. Zararlı yazılım tespitindeki yüksek başarı, düşük sistem tüketimi, iyi ve Türkçe sağlanan teknik destek, ESET ürünlerini bu zor pazarda öne taşıyor. Türkiye'de bireysel bilgisayarların büyük çoğunluğunda NOD32 yüklü. Şirketler de dijital güvenlikte, öncelikle ESET'in kurumsal seçeneklerini tercih ediyor. Bugün ESET Türkiye olarak gelirimizin %60'ını kurumsal satışlardan sağlıyor olmamız bunun en büyük göstergesi."

Soria, ESET'in dünyaya yayılmış 9 araştırma merkezi ve yüzlerce uzman araştırmacısıyla güvenlik konusunda en ileri çözümleri üretmeye devam edeceğini söyledi.

Okuyucu Yorumları