ESET CeBIT 2012'deki yerini aldı!

Önde gelen güvenlik firması ESET, bugün başlayan dev fuarda işe bu ürünlerini tanıtacak!

ESET CeBIT 2012'de!

ESET 6 Mart Salı günü Almanya'nın Hanover kentinde başlayan dünyanın en büyük teknoloji fuarı CeBIT'e katılıyor. Fuarda, ESET'in şu an BETA sürümleri indirilebilir durumda olan yeni kurumsal ürün çizgisi ESET Endpoint Security ve ESET Endpoint Antivirus tanıtılacak. CeBIT Fuarı'nın bu yılki sloganı tam da ESET'e göre: "Güven Yönetimi – Dijital Dünyada Güven ve Güvenlik."

ESET CEO'su Richard Marko, fuarda "Yaşam tarzınızı bağlayın: Daima Açık – Bulutta Yaşam" konulu CeBIT Küresel Konferans'ına katılacak. Marko'ya Forbes Magazin, Lufthansa Systems, ProSiebenSat.1, Sky TV ve Tape.tv.'den beş konuşmacı eşlik edecek. CeBIT Fuarı'nda bu yıl gözler özellikle ESET'in yeni kurumsal ürünleri olan ESET Endpoint Security ve ESET Endpoint Antivirus'un üzerinde olacak. Proaktif korumanın öncüsü ve ödüllü NOD32 yazılımının yaratıcısı ESET, 2012 yılında 25. yaşını kutlarken IT yöneticilerini, yeni çözümlerin BETA sürümlerini denemeye davet ediyor.

Standta aktiviteler var

ESET standında bir dizi gösteri ve aktivite de gerçekleştirilecek. Alman Sihirbaz Christian de la Motte, "Dijital Dünyada Güvenlik" temalı bir gösteri hazırladı, Tanınmış usta oyuncular ziyaretçileri sanal dünyada oyun oynarken nasıl güvende kalacakları konusunda bilgilendirecekler.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları