Eski Apple çalışanlarından, eski aracınıza "hediye"

Bir türlü vaz geçemediğiniz eski model bir otomobiliniz mi var? Eski Apple çalışanları, onun için özel bir sürpriz hazırladı!

Eski Apple çalışanlarından yeni sürpriz!

Teknolojinin hemen her alanda giderek gelişmesiyle birlikte yeni otomobil modelleri de daha eski modellerin hızla modasının geçmesini sağlıyor. Fakat, eskiyen modellerden kolay kolay vazgeçemeyen sürücüler de yok değil. Pearl RearVision adlı yeni bir teknoloji, eski modellere takılıp kalan sürücülerin tam da aradığı şey olabilir.

499.99 dolar karşılığında satılacağı belirtilen RearVision sayesinde artık akıllı telefonunuzdaki bir uygulamaya Bluetooth aracılığıyla bağlanan iki kameralı bir plaka çerçevesine sahip olabilirsiniz. Bu sayede herhangi bir kablo bağlantısına gerek olmadan eski model otomobilinizde bile arkanızda neler olduğunu net bir biçimde görebilirsiniz.

Üstelik RearVision'ın dahili bataryaları çerçevede yer alan güneş enerjisiyle çalışan piller aracılığıyla şarj ediliyor. Eski Apple çalışanları tarafından kurulan bir firma olan Pearl'ün bu ilginç konseptinin eski model aracınıza neler kazandırabileceğini ve bunların 499.99 dolara değip değmeyeceğinin kararını vermek, size kalmış...

Okuyucu Yorumları