Eski bilgisayarı ver, Windows 10'u al!

Microsoft'un, yeni bir Windows 10'lu bilgisayar almak isteyenlere güzel bir teklifi var!

Eskiyi ver, Windows 10'u al!

Eğer Brezilya, Kanada, Fransa, Almanya, Hindistan, Tayvan, Birleşik Krallık ve ABD'de yaşıyor ve yeni bir dizüstü bilgisayar almayı planlıyorsanız, Microsoft'un bu konuda bir teklifi var. Şirket yeni bir Windows 10 bilgisayar için mecvut makinenizi takasla almayı ve size karşılığında 300 dolar ödemeyi kabul ediyor.

Microsoft, sistemini yeni bir Windows 10 bilgisayara yükseltmek isteyen kullanıcılara eski cihazları (en fazla altı yaşına kadar) karşılığında para teklifi sunulacak "Easy Trade Up" promosyonu üzerine çalışıyor.

Ancak firma eski PC'ler (Windows sistemleri) için 200 dolar, MacBook modellerine ise 300 dolar ödemeyi taahüt ediyor. Bilgisayarınızın bu teklif için uygun olup olmadığını tanıtım sayfası aracılığı ile kontrol edebilirsiniz.

Teklifin geçerli olması için bir sonraki Salı günü yani 20 Ekim tarihinde Microsoft Store'dan yeni bir sistem satın almanız gerekli. Ayrıca yeni cihazın minimum 599 dolarlık olması gerektiğini de belirtelim. Dell, HP ve Lenovo gibi bir dizi üreticinin de bilgisayarları promosyonun bir parçası olarak satın alınabilecek. Surface için ise bu teklif geçerli değil.

İşlemler de son derece basit. Kullanıcılar tanıtım sayfasını ziyaret ederek takas talebinde bulunuyor ve Microsoft başvuruları inceliyor. Onaylandığı taktirde eski makineniz karşılığında size 28 gün içersinde belirlenen miktar ödeniyor.

Okuyucu Yorumları