Eski Cebini Getir, 2000'lik Notebook'u Götür!

Eski cep telefonunu getirene notebook'larda 2000 TL'ye varan indirim!

Eski cebini getir, notebook'u götür

MediaMarkt, uzun yaz tatilinin ardından okul alışverişi yapmaya hazırlanan öğrenci ve aileleri sevindirecek güzel bir kampanya gerçekleştiriyor.

En uygun koşullar ve geniş ürün yelpazesi ile müşterilerinin her zaman yanında olan MediaMarkt, eylül ayında geçerli olacak kampanya ile eski cep telefonunu getiren herkese, ince ve hafif Intel İşlemcili Notebook'larda 2000 TL'ye varan indirim fırsatı sunuyor.

Üstelik tabletlerden yazıcılara birçok okul ihtiyacı haline gelmiş ürün MediaMarkt'ta tüketicileri bekliyor.

Eve dönen tüm ailenin ihtiyaçları indirimli fiyatlarla MediaMarkt'ta

Okulların açılışı tüm ailenin de eve dönüşü anlamına geliyor. Başka bir deyişle "ailecek okula dönüyoruz!". İşte bu nedenle MediaMarkt mağazaları, ders çalışan öğrencinin yanı sıra, çocuğuna kahvaltı hazırlayan annenin de, yurda yerleşen öğrencinin de, eve çıkan özgür öğrencinin de, öğrenci çocuğunu düşünen babanın da ihtiyaçlarını indirimli fiyatlarla karşılıyor.

Sadece birkaç örnek vermek gerekirse, çay makinesinin fiyatı yüzde 28 indirimle 245 TL'den 179 TL'ye, tost makinesi yüzde 29 indirimle 349 TL'den 249 TL'ye düştü! Kahve tiryakileri için filtre kahve makinesi artık 249 yerine, yüzde 28 indirimle yalnızca 179 TL, kızartma makinesi 249 değil, yüzde 32'lik indirimle yalnızca 169 TL fiyatla raflarda yeni kullanıcılarını bekliyor.

Okuyucu Yorumları