Eski iddia bu kez gerçek olabilir!

Önce Galaxy S3 sonra iPhone 5 için ortaya atılan iddia, farklı bir marka ve modelde gerçek olacak!

Bu kez gerçek olabilir!

Motorola, bir sonraki jenerasyon telefonunu 5 Eylül'de tanıtacağını resmi olarak duyurdu. Bilindiği kadarı ile LTE teknolojisine sahip olacak olan cihazın, en büyük özelliği "edge to edge screen" yani bir köşeden diğer köşeye kadar, herhangi bir boşluk bulunmadan tamamen ekran ile kaplı olması. Bir internet sitesinden yayılan habere göre cihaz henüz net olarak bilinmeyen bir Andorid işletim sistemi kullanacak. Teknoloji piyasalarına göreyse bu sistem ya Ice Cream Sandwich ya da Jelly Bean anlamına geliyor.

Motorola'nın bu yeni ürünü piyasaya çıktığı anda, Amerika'daki ilk tam ekran telefon olma özelliğini de taşıyacak. Cihazın tamamen ekran ile kaplanmasındaki en büyük sebep ise, klasik akıllı telefon modellerinde bulunan kenar kısımların kötü görüntü oluşturması ve de ekranı gereksiz yere küçültmesi olarak biliniyor.

Sadece ortayaatılan tahmini resimlerde bile füturistik bir görünüşe sahip olan cihaz, piyasaya çıktığında çok konuşulacak gibi gözüküyor. Bilindiği gibi bu tip bir ekran önce Galaxy S3 için, daha sonta iPhone 5 için ortaya atılmıştı.

Okuyucu Yorumları