Eski iPad'iniz için 7 farklı kullanım alanı

Eski model iPad'inizi çöpe atmadan önce bir kaz daha düşünün. Onunla yapabileceğiniz çok şey var!

Eski tabletinizi diriltin!

Tabletler de akıllı cepler gibi sürekli yenilendiklerinden, birkaç senelik iPad'iniz bugünkülerin yanında işlevsiz kalabiliyor. Eski, kalın iPad'inizi bir kenara kaldırdıysanız veya onu satmayı düşünüyorsanız, biraz bekleyin. Onu tekrar işe yarar hale getirmenizi sağlayacak fikirlerimiz var.

Mutfakta kullanın

Mutfağınızdaki yemek kitaplarını eski iPad'inizle değiştirerek yerden tasarruf edebilirsiniz. Big Oven gibi bir yemek tarifi uygulamasıyla bu işe başlayabilirsiniz. Uygulama, tabletinizin kamerasıyla yemek tariflerini saklamanıza izin verdiği gibi, yemek tariflerinizi organize edebiliyor, alış veriş listeleri oluşturabiliyor.

E-reader olarak kullanın

Hiç kullanmadığınız bir iPad varken yeni bir e-reader'a para harcamanıza gerek yok. iPad'in büyük ekranı ve iyi işlem gücü, onu piyasadaki Kindle Fire gibi e-reader'lara rakip hale getiriyor. iBooks, Newsstand, Kindle, Flipboard gibi bir uygulamayla kitap okumaya hemen başlayabilirsiniz.

Çizgi roman arşivi

Klasik literatür yerine çizgi romanları tercih ediyorsanız, Comix X gibi bir uygulamayla Marvel, IDW, DC ve fazlasının 30.000'den fazla yayınına ulaşabilirsiniz.

İkinci monitör olarak kullanma ve diğer fikirler

İkinci monitör olarak kullanma ve diğer fikirler

İkinci monitör

Eski iPad'inizi bilgisayarınızın masaüstü alanını genişletmek üzere kullanabilirsiniz. 10 dolara satışa sunulan Air Display, masaüstünüzü bir veya daha fazla iPad'e genişletebiliyor veya kopyalayabiliyor. Üstelik klavyenize ve farenize ek olarak tabletin dokunmatik ekranını kullanabiliyorsunuz.

Taşınabilir medya merkezi

iOS 4.3 ve sonrasına sahipseniz, Airplay mirroring ile içerikleri uyumlu bir TV'ye aktarabilirsiniz. Uyumlu bir TV'niz yoksa, 30-pin konnektörü HDMI'a dönüştüren adaptörlerden satın alabilirsiniz.

Araç içi eğlence

iPad'inizi taşınabilir bir eğlence merkezi haline getirdiyseniz, onu uzun yolculuklarınızda da kullanabilirsiniz. Çocuklarınızın onu eline alıp kirletmemesi için tableti sürücü koltuğunun kafa dayanağının arkasına monte edebilirsiniz.

Resim çerçevesi

Eski tabletiniz için birkaç seneyi daha garantileyecek iyi bir seçenek ise onu resim çerçevesi kullanmak. iOS'da bütünleşik olarak bulunan Picture Frame uygulaması, fotoğraflarınızı otomatik olarak organize edecek ve dönmesini sağlayacak.

Okuyucu Yorumları