Eski telefonunu getiren yenisini ucuza alıyor

KVK'ya eski ceplerini getirenler, bu cepleri 200 TL'ye varan indirimlerle satın alabiliyorlar...

Eski cebini getirene fırsat!

KVK, yeni kampanyasıyla 31 Ekim 2012 tarihine kadar eski telefonunu getirenlere akıllı telefon modellerinde indirim uyguluyor. Blackberry, Huawei, HTC ve ViewSonic'in belirlenen modellerini alanlar, 'Eskiyi Getir Yeniyi Götür ' kampanyası kapsamında son model telefonlara 200 TL'ye varan indirimlerle sahip olacak.KVK, kampanyalarına hızla devam ediyor. Eski telefonunu son model akıllı bir telefonla veya tabletle değiştirmek isteyenler için kampanya başlatan KVK'dan 31 Ekim 2012 tarihine kadar Blackberry, Huawei, HTC ve ViewSonic'in belirlenen modellerini alanlar, indirimden yararlanacak.

KVK'nın kampanyasında yer alan Huawei ve ViewSonic modellerinden alanlar KVK güvencesinin sağladığı ayrıcalıklardan da faydalanacak. Bu ürünleri alanlar ayrıcalıklar sayesinde bir yıl boyunca, 24 saat içerisinde servis güvencesi sağlayan "Jet Servis", garanti harici kazalara karşı telefonun ücretsiz tamir edilmesini sağlayan "Kaza Güvencesi" edinmiş olacak. Ayrıca, kampanya kapsamında, telefonun çalınması ya da kaybedilmesi halinde ulaşılmasını sağlayan "Anti Hırsız" uygulaması ile virüslere karşı "Mobil Güvenlik" uygulaması da tüketiciye sunulacak hizmetler arasında yer alacak. Bunların dışında, katılımcılar uzaktan destek sağlayan telefonla teknik destek alma fırsatı tanıyan "Uzaktan Servis" ile 5GB ücretsiz "KVK Bulut" ve daha birçok uygulamanın yer aldığı "KVK Market" uygulamasına sahip olacak.

Kampanya dahilinde Blackberry 9780 modelinin fiyatına 1.199 TL yerine 999 TL'ye, HTC One V'ye 899 TL yerine 799 TL'ye, Huawei Vision'a 840 TL yerine 740 TL'ye, Huawei Ascend Y200'e 499 TL' yerine 449 TL'ye, Huawei Ascend G301'e 749 TL yerine 649 TL'ye, ViewSonic Viewpad 10e Wi-Fi modeli'ne 699 TL yerine 599 TL'ye, Viewpad 10e 3G modeline 849 TL yerine 749 TL'ye sahip olmak mümkün olacak.

Okuyucu Yorumları