Essential Phone'a Android Güncellemesi Müjdesi!

Android'e hayat veren eski Google efsanesi Andy Rubin, Essential Phone'un Android sınırlarını işte böyle çizdi!

Bir türlü gelemeyen cebe Android müjdesi

Android işletim sisteminin mimarı olarak bilinen Andy Rubin, Google'dan ayrıldıktan sonra, geçtiğimiz mayıs ayında kendi telefonu olan Essential Phone'u tanıtmıştı. O zamandan sonra ön siparişe sunulan telefonun, sunduğu üst düzey özelliklerle birlikte kullanıcılar tarafından çokça tercih edilmesi bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde şirket, cihaz için ön siparişte bulunan kullanıcılara bir e-posta göndererek, Essential Phone'un 7 gün içinde sahiplerine ulaşacağını iletirken, aynı zamanda müşterilerin ödeme yapma zamanı geldiğini de duyurdu.

İşin ilginç yanı şirketin internet sitesi Essential Phone için sipariş kabul etmiyor; bu da cihazların gönderim tarihine ilişkin kafalarda soru işareti yaratıyor. Öte yandan telefon, stokta mevcut görünüyor. Şirketin internet sitesine göre, Essential Phone şu an Black Moon renk seçeneğiyle alınabilir.

2 yıl Android güncelleme sözü

2 yıl Android güncelleme sözü

Bu durum bir yana, Essential Phone'dan güzel de bir haber var. Yapılan açıklamaya göre, telefonun uzun yıllar kullanılabilmesi için güncelleme desteği uzun tutulacak. 2 yıl boyunca gelecek tüm Android güncellemelerini alacak olan Essential Phone, ayrıca 3 yıl boyunca da güvenlik güncellemelerini almayı sürdürecek.

Okuyucu Yorumları