Eurobest bugün büyük bir heyecanla başladı!

Avrupa'nın en büyük yaratıcılık festivali Eurobest, Lizbon'da büyük bir heyecanla başladı!

Eurobest başladı!

Bu yıl 26.sı gercekleştirilen Eurobest, Avrupa'nın en büyük yaratıcılık festivali Lizbon'da büyük bir heyecanla başladı.

Festivalde genç pazarlamacılar ve müşteri temsilcilerine özel gerçekleştirilen 2 akademi çalışması var. Festivalde renkli konuşmacıların yanısıra özel workshoplar'da gerçekleştirilyor.

Türkiye'den Eurobest'te 3 kategoride Jüri temsilcilerimiz var. Direct and Promo & Activation kategorisinde Engin Kafadar/Grey İstanbul, Medya kategorisinde Erdal Kale Outdoor ve Radyo Kategorisinde Can Faga / Lowe Istanbul bizi temsil ediyor.

Genç Yaratıcılar Yarışması'nda Türkiye'yi Medina Turgul DDB'den Mehmet Güney ve Necmi Mutlu temsil ediyor. Bugün brieflerini alan ve Cuma günü yarışacak gençlerimize şimdiden başarılar diliyoruz

Bu yıl Eurobest'de Avrupa'dan 15 kategoride toplam 4715 iş yarışıyor. Türkiye'den bu yıl Eurobest'e 13 kategoride 91 iş katıldı. Bugün yapılan açıklamalarda Türkiye'den kısa listeye kalanlar belli oldu. Cuma günü yapılacak ödül töreninde kazanan işleri de öğrenmiş olacağız. Listeye kalan ajanslarımıza başarılar.

Medya kategorisi

Mindshare -Unilever -Magnum Pink and Black Night kampanyası

Basın kategorisi

Leo Burnett- McDonald's - Cutting the Pocket / Ice Cream kampanyası

Lowe - İstanbul - Şenyıldız Sigorta- Bumper Kampanyası

Havas İstanbul- Açık Radyo - Music of the People kampanyası

Outdoor kategorisi

Lowe İstanbul- Şenyıldız Sigorta- Bumper kampanyası

TBWA İstanbul - BMW - BMW Wall Sensor kampanyası

Okuyucu Yorumları