EuroSoft'tan Minikler Okulu 2

EuroSoft, yerli BigSoft markasıyla "Minikler Okulu 2" isimli eğitim programını piyasaya sürdü.

Minikler Okulu 2

Daha önce yayınlanan ve büyük bir satış başarısı yakalayan programın devamı olan Minikler Okulu 2 programı Milli Eğitim Bakanlığı Anaokulları müfredatına uygun olarak hazırlandı.

Maksimedya Yazılım'ın tecrübeli grafikerleri tarafından geliştirilen Minikler Okulu 2 programında, 3-4 yaşlarındaki çocuklar çizgi karakterler Vızvız, Zıpzıp, Civciv, Pupi, Kurbiş ile sayıları, rakamları, şekilleri ve renkleri öğreniyor. EuroSoft'un "Minikler Okulu 2" KDV dahil 25 YTL'den satışa sunuldu.

Anne babalara büyük yardımcı

EuroSoft Pazarlama Müdürü Mahmut Karcı, daha önce hazırlanıp satışa sunulan Minikler Okulu programın, anne babalardan büyük ilgi gördüğünü ve programın ikinci versiyonunun hazırlıklarına başladıklarını belirtti. Karcı, " İlk hazırladığımız Minikler Okulu'nda sayıları 5'e kadar öğretiyorduk, ana renkler vardı. Bu programda sayıları, renkleri arttırdık, çocukların öğrenebileceği kavramlar gelişti" diye konuştu. Mahmut Karcı ayrıca "Anne babaların çocuklarına "ne öğretmeliyim, nasıl öğretmeliyim" diye düşünmelerine gerek kalmayacak. Çocuklarımızın gelişimine paralel olarak Minikler Okulu kullanması son derece kolay. Çocuklar bilgisayar faresini tıklayarak öğrenecek ve eğlenecekler" dedi.

Çocukların 5 yeni arkadaşı

EuroSoft'un Minikler Okulu'nda çocuklar 5 yeni çizgi kahramanla tanışacaklar. Grafik kalitesi yüksek programda sevimli mi sevimli çizgi karakterler Vızvız, Zıpzıp, Civciv, Pupi, Kurbiş çocukları eğlendirerek sayıları, renkleri, harfleri ve şekilleri öğretecek. Bu başlıklarda birbirinden eğlenceli oyunlar ve anlatımlar çocukları eğlendirerek öğrenmelerine yardımcı oluyor. Tüm menü adları ve oyunlara giriş sesli olarak hazırlandı. Çocuklar isterse anne baba eşliğinde isterlerse kendi başlarına programı çok rahatlıkla kullanabiliyorlar.

Okuyucu Yorumları