EuroSoft Yazılım’dan Türkiye’de bir ilk... Dijital

Türkiye’de interaktif eğitim yazılım programları üreten EuroSoft, yerli yazılım markası Bigsoft adı ile Türkiye’de bir ilke daha imza atıyor.

EuroSoft Yazılım’dan Türkiye’de bir ilk... Dijital

BigSoft, çocukların dijital bebeklerine bakarken hem eğleneceği hem de öğreneceği eğitici yazılımı bebek bakıcısı oyunu “Bebeğim” programını satışa çıkardı. Program 15 YTL KDV dahil fiyatla satılacak.

Dijital evcilik programı “Bebeğim”

EuroSoft Pazarlama Müdürü Mahmut Karcı, hazırlanan “Bebeğim “ programının Türkiye’deki ilk dijital bebek bakma oyunu olduğunu belirtti. Mahmut Karcı çocuklar için birbirinden farklı eğitici ve öğretici ürünler geliştirdiklerini belirten Karcı, “Bebeğim oyunu ile çocuklar plastik bebekle oynamaktan çok daha fazla şey öğrenecek. Bebeğim CD’si çocukların eğlenerek öğrenme ve yeteneklerini geliştirmek amacıyla geliştirildi “ dedi.

Bebeğim’de yedi farklı bölüm var

Modern evcilik oyunu olarak tanımlanabilecek program 7 ana bölümden oluşuyor. Kız veya erkek çocuk seçebiliyor.

• Ailem (Gerçek ailesinin soy ağacını çıkarıyor veya isterse kendi hayalinden de bir aile oluşturabilir. Burada çocuk Aile kavramı ile tanışıyor ve bireyleri öğreniyor)
• Bebek Bakimi (Burada 6 değişik bebek bakımı var.)
o 1-Altını değiştirme
o 2-Beslenme
o 3-Oynama ve Eğlendirme
o 4-Elbise Giydirme
o 5-Yıkanma
o 6-Uyutma
o Bu bolumun amacı çocuk bir bebeğe bakarken nelere dikkat etmesi, nelerden hoşlanması ve buna benzer şeyleri eğlenerek öğretmek veya kız çocuklarındaki annelik duygusunu geliştirmek
• Bebek Bakıcısı ( Bu bölümde belirli bir süre içerisinde bebeğin istediği objeleri bir sıra içerisinde bulmak ve onu ağlatmamak ve verilen sure içerisinde oyunu tamamlamak )
• Hafızam ( Burada uygulama içerisindeki objeler kullanılarak aynı nesneleri bulmak ve bu sayede hafızasını güçlendirmek..)
• Bebek Odam ( Çocuk kendi hayalindeki bebek odasını hazırlaması duvarlarının renginden,halisinin desenine,karyolasına ve oyuncaklarına kadar seçmesi.)
• Boyama ( Renk ve boyama becerisini geliştirmek )
• Puzzle ( Parça birleştirme )

Okuyucu Yorumları