EuroSoft’tan Türk yapımı bilgisayar oyunu Leopar T

Görevin, Türkiye sınırlarını Leopar Tank ile korumak.

EuroSoft’tan Türk yapımı bilgisayar oyunu Leopar T

Türkiye’de interaktif eğitim, hobi ve oyun yazılımları ürüten EuroSoft firması, BigSoft markasıyla tamamı Türk yapımı, en yeni bilgisayar oyunu Leopar Tank’ı satışa sundu.
Aynı zamanda Türk Ordusu’nda halen kullanılan Leopar Tank modelinden esinlenerek hazırlanan oyununda görev, Türkiye’yi işgale hazırlanan düşmana karşı ülkenin sınırları korumak. Leopar Tank oyunu 15 YTL fiyattan oyun severlerin beğenisine sunuldu.

Türkiye sınırlarında zorlu görevler

Türkiye topraklarına bir ülkenin göz dikmesi ile başlayan oyunun her kademede daha da heyecan kazanıyor. Oyunun başlamasının hemen ardından iki ülke arasında savaş başlıyor. Tehditkar devlet Türkiye’nin sınır boylarındaki bazı bölgeleri işgal ederek buralarda gittikçe kuvvetlenen bir cephe oluşturur. Bunun üzerine Türk mekanize birlikleri harekete geçerek önce sınırda düşmanın işgal ettiği bölgeleri kurtarır ve daha sonra da ileri harekat uygulayarak düşmanın toparlanmasına izin vermeden düşmanları sınır dışına sürmeye başlar.

Tankın iyi bir komutana ihtiyacı var

Platform tarzı bir oyun olarak tasarlanan Leopar Tank oyunu birbirinden heyecanlı toplam 10 farklı aşamadan oluşuyor. Türkiye’nin ilk tank oyunu olan Leopar Tank, Türk Ordusu’nda halen kullanılan Leopar modelinden esinlenerek hazırlanmış.

Okuyucu Yorumları