Ev sinemanızı bu 5.1 sistemiyle geliştirin!

Philips'in Bluetooth ve fazlasını destekleyen bu hoparlörleri, müzik ve sinema keyfinizi katlayacak!

Ses yetersiz diyenlere!

Evde müzik ve sinema keyfi, Philips HTB5570D ev sinema sistemiyle bir kat daha artıyor. Çift HDMI bağlantısı ve Smart TV desteğiyle, Philips'in yeni 5.1 sistemi, Bluetooth özelliği ile de birleşerek iyi bir deneyim yaşatmaya hazır.

Crystal Clear Sound ile iyi bir ses deneyimi vaat eden Philips HTB5570D, 1000W RMS güç ve yüksek tanımlı surround ses için Dolby TrueHD / DTS-HD ile film ve müzikler için ideal. 15 mm yumuşak dome, horn yüklü tweeter ve ultra canlı düşük notalar için 3 kat daha güçlü "Ribbed" Bass Reflex sistemi de ürünün diğer önemli özelliklerinden.

Gerçek 3D film deneyimi için Full HD 3D Blu-ray donanımına sahip olan ürün, çevrimiçi hizmetlere ve multimedya özelliklerine TV'nizden erişmeniz için Smart TV Plus eklentisine de sahip.

HD görüntü ve ses için çift HDMI çıkışına sahip olan HTB5570D, tüm eğlence içeriğine kablosuz bağlanmak ve içerik akışı gerçekleştirmek için SimplyShare özelliğine de sahip. USB portu ile iPod/iPhone için oynatma ve şarj olanağı da sunan sistem, bağlı ortamınıza kablosuz olarak ulaşmanız için dâhili Wi-Fi sistemi ile geliyor. Müzik cihazlarınızdan Bluetooth kablosuz müzik akışı da sistemin özgür kullanım için bir diğer artısı.

Kolay oynatma ve ses kontrolü için dokunmatik panel ve kablo karmaşası olmadan yerleştirebileceğiniz kablosuz arka hoparlör seçeneği, sorunsuz ve en iyi kalitede ses/görüntü için, Philips HTB5570D'yi iyi bir seçenek haline getiriyor. Philips HTB5570D, 1299,90 TL'lik fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.

Okuyucu Yorumları