Ev ve küçük ofisler için IP telefon imkanı

ZyXEL hem ev hem de küçük ofisler için IP telefonu çözümleri ile görüşme maliyetlerini düşürecek.

ZyXEL'den IP telefon

ZyXEL'in hem kurumsal hem de son kullanıcıya hitap eden IP telefonları rahat, keyifli ve ekonomik iletişimin kapılarını açıyor.

ZyXEL, IP telefonları ve bu alana yönelik çözümleriyle kurumsal ve bireysel kullanıcıların yanında. IP telefonlar ve bu alandaki iletişim çözümleri konusunda KOBİ'ler başta olmak üzere daha az maliyet hedefleyen son kullanıcıları kucaklayan ZyXEL ürünleri, hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor.

ZyXEL'in IP tabanlı telefon iletişimi alanında en fazla dikkat çeken ürünlerden biri, küçük ve orta ölçekli işletmelere seslendiği X6004 SMB IP PBX santrali geliyor. Zengin arayüz (FXS, FXO, PRI, vb.) seçenekleriyle benzerleri arasından sıyrılan ZyXEL X6004, yeni kurulan işletmeler ya da altyapılarını IP'ye taşıyan firmaların ihtiyaçları için birebir çözüm sunuyor. Sadece bir tek ZyXEL X6004 santral üzerinde tam 128 adet IP telefon çalışabiliyor.

ZyXEL X2001 SB IP PBX ise özellikle küçük ölçekli işletmelerin ihtiyaçları dikkate alınarak üretilmiş bir başka IP santral çözümü. Bu santral üzerinde 32 adet IP telefonu kullanabilmek mümkün.

İşkoliklere özel

İş dünyasına yönelik olarak tasarlanan ZyXEL V500 serisi IP telefonlar ise masaüstündeki en büyük yardımcınız olacak. ZyXEL V500 serisi IP telefonların sahip olduğu 2 adet ethernet çıkışı sayesinde masa üstünüze kablo çekmeye gerek kalmadan önemli iş görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Serinin PoE (Power over Ethernet) destekli V501 modeli de elektrik prizinin olmadığı veya yeterli priz olmayan ortamlarda imdadınıza yetişiyor. Bu gibi durumlarda network kablosu üzerinden elektrik alarak çalışan ZyXEL V501'e, 4 adet SIP hesabı da girilebiliyor. Ürünün "Auto Provision" desteği sayesinde, konfigürasyon işlemlerini her masayı dolaşmadan merkezi olarak gerçekleştirmek mümkün. ZyXEL V501'in 4,2 inç boyutlarındaki büyük LCD ekranı, menüler arasında rahatça dolaşılabilmesine olanak veriyor. Aynı zamanda ZyXEL V501 üzerinde 32 polifonik zil sesi tonu yer alıyor. ZyXEL V501'in genişbant kodek (G.722, G.722.2) desteği sayesinde elde edeceğiniz yüksek ses kalitesi de cabası...

Maliyet avantajları...

Maliyet avantajları...

ZyXEL'in V300 serisindeki IP telefonlar ise tam anlamıyla bütçe dostu... ZyXEL V500 serisinde olduğu gibi V300'ün de PoE (Power over Ethernet) destekli V301 modeli bulunuyor. Ürüne 2 farklı SIP hesabı girilebilmenizin yanında kulaklık ve mikrofon bağlantısı sayesinde ahizeyi kaldırmak zorunda kalmadan konuşmalarınızı rahatça gerçekleştirebilirsiniz. "Auto Provision" desteği sayesinde telefonların konfigürasyonu merkezi olarak gerçekleştirilebiliyor.

Kablosuz iletişimin tüm nimetleri ZyXEL'de

Kablosuz iletişimin tüm nimetleri 802.11g Wi-Fi teknolojisiyle çalışan V630 telefon ile masaüstünüze geliyor. Kablolara takılmadan özgürce doyasıya konuşabileceğiniz telefonla, ortamdaki erişim noktası üzerinden ofisteki IP PBX'e veya internet üzerindeki SIP sunucuya bağlanarak arama yapabilirsiniz. Telefonun kullanıcı dostu menüleriyle istediğiniz her türlü ayarı tuş takımı üzerinden gerçekleştirebildiğiniz gibi, isterseniz web arayüzüne erişerek cihazın konfigürasyonunu da yönetebilirsiniz. Ayrıca telefona harici kulaklık bağlayarak daha rahat konuşmak da mümkün.

Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Bilgi için
Zyxel Türkiye - 0212 222 55 22

Okuyucu Yorumları