Evde Fotoğraf Basmak Çok Kolay

Dijital dünyada yaşanan gelişmelerle artık fotoğraf çekmek kadar basmak da son derece kolay ve zevkli. Tüm bellek kartlarını okuyan HP yazıcılarla çektiğiniz fotoğrafları bilgisayar kullanmadan istediğiniz şekilde basmanız mümkün.

Evde Fotoğraf Basmak Çok Kolay

Kullanımı hızla yaygınlaşan dijital fotoğraf makineleri ve kameralı cep telefonları, yaşadığımız güzel anları her an kaydetmeyi hayatımızın bir parçası haline getirdi. Çekilen fotoğrafların anında görülebilmesiyle de stüdyoda film banyosu ve resim basımı gibi süreçler geride kaldı. Teknoloji artık fotoğrafseverlerin stüdyoya gitmeden anında fotoğraf basma arzusuna cevap veriyor. Çektikleri fotoğrafları hemen basmak isteyenler, bellek kartı okuyucusu, USB veya Bluetooth bağlantısına sahip HP Photosmart yazıcılarında bunu gerçekleştirebiliyor.

Bilgisayarsız baskı yapabilen yazıcılarla kullanıcılar, çektikleri fotoğraflar üzerinde kırmızı göz giderme, renk efekti ekleme, fotoğrafı kesme, döndürme gibi işlemleri yapıp doğrudan yazıcıda basabiliyor. HP’nin bellek kartı okuyuculu yazıcıları, tüm bellek kartı formatlarını kabul ediyor. Ayrıca, HP Image Zoom veya başka bir uyumlu yazılımla birlikte panoramik baskı da alınabiliyor. Tüm bunların yanında videodan hareketsiz görüntü de basılabiliyor.

Bilgisayarsız Baskı

Fotoğrafları basmak için önce bellek kartı yazıcıya takılıyor. Daha sonra yazıcı üzerindeki ekrandan basılmak istenen görüntüler seçiliyor ve fotoğraf üzerinde istenilen değişiklik yapıldıktan sonra ‘yazdır’ komutuyla fotoğraflar bilgisayara ihtiyaç olmadan basılıyor.

Ayrıca, videodan hareketsiz görüntüler basmak için de film seçiliyor, oynatılıyor ve istenilen görüntüde hareket dondurulup baskı komutu veriliyor. Fotoğraflar farklı boyutlarda basılabiliyor ve yıllarca renkleri solmadan saklanabiliyor.

Doğrudan Baskı konusunda aşağıdaki link’ten ayrıntılı bilgi alabilirsiniz: www.hp.com.tr/db

Okuyucu Yorumları