Evet, Galaxy S7 ve S7 Edge'de bu özellik var!

Var mı, yok mu tartışmasına son veriyoruz... Evet, Galaxy S7 ve S7 Edge'de bu özellik var!

Galaxy S7'de "o" da var!

Samsung, henüz birkaç gün öncesinde Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modellerini tanıttı. Yeni amirallerin ülkemizdeki tanıtım tarihi ise 9 Mart olarak açıklandı. CHIP Online olarak akşam saatlerinde düzenlenecek olan lansmanda elbette bulunacak ve düzenleyeceğimiz canlı yayınla telefonları size etkinlik alanında göstereceğiz. Ancak şimdi başka bir haberimiz var...

Samsung'un Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modellerinde selef modele göre düşen kamera çözünürlüğü her ne kadar eleştirilse de, yeni kameraların getirdiği özellikler gerçekten etkileyici. Bunlar arasında bulunan Dual Pixel teknolojisi ve geliştirilmiş düşük ışık performansı takdire şayan sonuçlar üretebiliyor. Elbette biz telefonları test merkezimizde ağırladığımızda daha net şeyler söyleyebileceğiz. Fakat o zamana kadar tartışma yaratan bir noktaya daha değinelim.

Samsung'un yeni Galaxy S7 ve S7 edge telefonlarında, optik imaj sabitleyicisi bulunup bulunmadığına yönelik farklı söylemler ortaya çıkmış durumda. Evet, S7 ve S7 edge optik imaj sabitleyicisine sahip. Ya da Samsung'un deyimiyle Smart OIS'e. Yani yeni telefonlarda akıllı optik imaj sabitleticisi görmek mümkün.

16 MP'den 12 MP'e inen kamera çözünürlüğü içinse endişe etmeye gerek yokmuş gibi görünüyor. Ek yeteneklerin kazandırıldığı kameralara ve telefonlara 9 Mart tanıtımının hemen akabinde test merkezimizde yakından bakacağımızın haberini de buradan verelim.

Okuyucu Yorumları