Evinizde bir medya üssü!

Teknolojiyi eğlence dünyası ile buluşturan Aidata Multima Serisi görücüye çıktı.

Evinizde bir medya üssü!

Bilgisayarı bir “Medya Üssü”ne dönüştüren Aidata Multima Serisi, teknoloji takipçilerine kullanışlı çözümler sunuyor. Üstelik tüm Aidata’larda 3 aylık Türk Nokta Net internet paketi hediye ediliyor.

AIDATA, yeni satış kampanyası içerisinde sunduğu Multima Serisi ile bilgisayarı bir Medya Üssüne dönüştürüyor. Bir bilgisayardan beklediğiniz tüm teknolojik çözümleri sunan Aidata Multima serisi ek olarak, Televizyon, Müzik seti, oyun ve e-albüm ayrıcalıkları sunuyor. Microsoft Windows XP Media Center Edition yüklü Aidata Multima serisi, tek bir üründe farklı ihtiyaçlara cevap veriyor.

İstediğiniz her an oyun, internet, müzik, iletişim olanağı sağlayan Aidata Multima serisinde 7 farklı teknoloji sunan yedi ayrı seçenek yer alıyor. İntel® Pentium® 4 işlemci, 650 HT Teknolojisini destekleyen Multima Blackline AS 4324, 256 MB PCI Express görüntü özelliği ve 1064 $+KDV özel fiyatıyla dikkat çekiyor.

AIDATA’nın eğlencenin sınırlarını zorlayan Multima Home Theatre Pc Multimedya Center AS-4330 modeli ise, eğlenceyi ciddi bir konu olarak önemsiyor. Yaşam konforu ve eğlence teknolojisi sunan bu model, donanımıyla hem bilgisayar özellikleri taşıyor hem de ister bilgisayarınız açık çalışırken isterseniz bilgisayarı açmadan TV ve DVD izleme, müzik, MP3, Radyo Dinleme imkanı sağlıyor.

“Bize Göre Teknoloji Hizmete Dönüşünce Değerlidir” sloganını kullanan Aidata, yeni ürünleri ve yepyeni seçenekleri ile teknolojiyi sıkıcılıktan kurtarıyor.

Okuyucu Yorumları