Evinizi film stüdyosuna çevirin

Tüm dünyada en büyük film prodüksiyonlarında kullanılan, 9 adet Emmy Özel Efekt Ödülü almış Pinnacle, özellikle ev kullanıcıları için çok özel bir yazılım olan Pinnacle Studio9 plus’ı geliştirdi.

Evinizi film stüdyosuna çevirin

Pinnacle Studio serisi ürünleriyle beraber gelen, bağımsız olarak da çalışabilen Pinnacle Studio9 plus yazılımı sayesinde, video görüntülerini bilgisayara aktarma, görüntüleri gelişmiş kurgu ve montaj olanaklarıyla işleme, farklı formatlarda çıkış alma aşamalarıyla birbirinden çarpıcı videolar hazırlayabilirsiniz.

Pinnacle Studio9 plus programı, bilgisayarınız ve video cihazlarınız arasında mükemmel bir ilişki kurar ve evinizi çok güçlü bir film stüdyosuna çevirebilir. Geçiş efektleri, dublaj, seslendirme, film ve fotoğraf montajı gibi zor zannedilen işlemleri, çok kolay ve kullanıcı dostu arabirimlerle, kullanıcılara sunmayı başaran yazılım, gelişmiş ve çok karmaşık geçiş efektlerinin bile, sadece birkaç tıklamayla, saniyeler içerisinde, profesyonel seviyede yapılmasını sağlar. Standart stereo seslerden öteye, 7 kanal surround ses desteği sayesinde, gerçek çevresel ses düzenlemesi yapabilir, herhangi bir ses kaynağını 7 kanal arasına istenildiği gibi paylaştırabilir.

Serinin en verimli ve özel sürümü olan Studio9 plus oldukça ilgi çekecek sürpriz yenilikler sunuyor: birden fazla satırda video işleme, resim içinde resim efekti (PiP), profesyonel chroma-key efekti uygulamaları, gelişmiş resim şovları, CD, DVD, AVI, MP4 gibi en güncel formatlara destek, surround ses desteği, otomatik kurgu... Ayrıca bu yazılım sayesinde eskimiş görüntü ve sesleri iyileştirme olanağına sahipsiniz.

Bir başka ilginç özellik, SmartMovie hazır montaj şablonları sayesinde, yazılıma sadece kullanılacak görüntüleri veriyor ve bir tarz belirliyorsunuz; birbirinden özel ve yetenekli hazır montaj şablonlarıyla (fast-paced music video, slow and romantic, old movie, wild and crazy, simple and elegant) hiç uğraşmadan filminizin otomatik olarak kurgusunu yaptırabiliyorsunuz... DVD’lerden videoların doğrudan aktarılması, montajı ve kurgulanması veya DivX formatlı videodan aktarım, kurgu ve export’un yanı sıra, DVD camcorder ile görüntüyü yakalama ve film kurgulama, yüksek kaliteli DivX formatlı videolar yaratma ve kurgulama da, Studio9 plus’ın yepyeni özellikleri arasında. DivX video codec, geliştirilmiş video sıkıştırma teknolojisi sunarak, MPEG-2/DVD boyutunun onda birinde, yüksek kalitede videolar hazırlanmasını sağlıyor. Böylece işleriniz daha kolaylaşıp değer kazanıyor ve geriye şaşırtıcı sonuçları keyifle izlemek kalıyor!

Pinnacle Studio9 plus yazılımı ile sadece seyirci değil, sanatsal yaratım gücünüzü ürünlerin teknik olanaklarıyla birleştirip, kendi filmini üreten bir yönetmen olabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları