EVO Plus 256GB: Samsung'dan "süper" microSD!

Samsung'un yeni microSD bellek kartı, özellikleriyle göz kamaştırıyor; fiyatıyla cep yakıyor!

Samsung'dan "süper" microSD!

Teknoloji devi Samsung, bir tırnak büyüklüğündeki yonga üzerinde ortalama bir dizüstü bilgisayarın sabit diski kadar alan sunabilen yeni microSD kartının duyurusunu yaptı.

Önümüzdeki ay kullanıma sunulması beklenen EVO Plus 256GB adlı bu microSD, 90MB/s gibi etkileyici bir yazma hızıyla birlikte 256 GB'lık bir depolama alanı desteği sağlıyor. Söz konusu microSD kartın özellikle 360 derecelik VR kaydediciler ya da HD kameralı drone'lar için oldukça ideal bir çözüm olacağı tahmin ediliyor.

Samsung'dan yapılan açıklamaya göre EVO Plus 256GB 55.250 fotoğraf, 12 saatlik 4K video kaydı ya da 46 saatlik HD video kaydını depolayabiliyor. Kart aslında akıllı telefonlarda kullanılabiliyor olsa da, bu teknolojinin özellikle kameralar için tasarlandığı ortada.

EVO Plus etkileyici depolama kapasitesinin yanında, banka hesabınızda da belirgin bir boşluk oluşturabilecek bir fiyatla satışa çıkacak. Firmanın 10 yıl garanti, X-ray'e, suya, manyetik alanlara ve ısıya dayanıklı olduğunu belirttiği söz konusu microSD kart için önerdiği perakende fiyatı 249.99 dolar (yaklaşık 740 lira).

Okuyucu Yorumları