Evreka Proje Yarışması sonuçlandı!

Avea'nın gelenekselleşen Evreka Proje Yarışması ödüllerle sonuçlandı.

Avea, "Evreka" dedi!

Sürdürülebilir bir gelecek yaratma odağını İnsan Kaynakları vizyonuna da taşıyan Avea'nın, profesyonel hayata adım atmaya hazırlanan genç yeteneklere ışık tutmak amacıyla hayata geçirdiği "2014 yılı Evreka Proje Yarışması"nın sonuçları açıklandı. "AveaMasters Genç Yetenek Programı"nın önemli adımlarından biri olan yarışmada, Sel-fii Zone isimli proje birincilik ödülünü alırken; ikinciliği Şef Masters, üçüncülüğü ise Test-a projeleri aldı.

10-11 Haziran tarihleri arasında Şile Gardens Otel'de gerçekleştirilen final kampında 8 takımdan oluşan 43 yetenekli genç birincilik ödülü için kıyasıya yarıştı. Yarışmada birinci olan takım GSMA kongresine katılım, Pazarlama Okulu veya Kariyer Koçluğu, inTouch 3 ödülünün sahibi olurken; ikinci ve üçüncü olan takımlara ise; Pazarlama Okulu veya Kariyer Koçluğu ve inTouch 3 kazandılar.

Final süresince, Avea yöneticilerinin liderliğinde pazarlama, finans, teknoloji ve satış konularında yaratıcı çözümler üreterek, iş hayatına bir adım daha yaklaşan gençler, ayrıca Mahşer-i Cümbüş ekibi ile doğaçlama tiyatroya da katılarak keyifli bir zaman geçirdiler.

Okuyucu Yorumları