EVTURKCELL ile yeni dönem

Turkcell, telekomünikasyon dünyasına yeni bir boyut getirecek yeni bir servis sunuyor.

EvTurkcell

EvTurkcell sayesinde Turkcell müşterileri, cep telefonlarından evlerini sisteme tanımlatıp sabit hatlarla Turkcell hatları üzerinden çok ucuza konuşacak.

Turkcell'in basın toplantısıyla kamuoyuna tanıttığı yeni servisi "EvTurkcell" telekomünikasyon dünyasında önemli yer tutacak özelliklerle kullanıcıların kullanımına sunuluyor.

Telekomünikasyon dünyasına yeni bir boyut getirecek ve tüm alışkanlıkları değiştirecek olan EvTurkcell, Turkcell müşterilerinin Turkcell hatlarını kullanarak evlerinden şehir içi ve şehirler arası sabit hatlarla indirimli konuşmalarını sağlıyor.

EvTurkcell'de müşteriler cep telefonlarından 8008'i arayıp bu hizmeti kullanmak istedikleri yeri cep telefonlarına tanımlıyor. Bunun hemen ardından Turkcell o bölgeyi ev alanı olarak belirleyerek bu tanımlanan cep telefonundan sabit hatlara doğru yapılacak görüşmeleri indirimli hale getiriyor.

EvTurkcell için düzenlenen toplantıda konuşan Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, bu servisin omurgasının yüzde yüz Türk mühendislerinin bilgi birikimiyle 90 Turkcell ve Turkcell Teknoloji çalışanı tarafından altı ayda oluşturulduğunu belirtti. Lale Saral Develioğlu, "Mobil iletişim, dünyada gittikçe çok daha fazla kişi tarafından kullanılıyor ve çok farklı ihtiyaçları karşılamak üzere hızla gelişiyor, böylece sabit iletişimin yerini alıyor. Biz de müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını cep telefonlarıyla karşılayabilmeleri için birçok yeni ürün ve hizmete imza atıyoruz. Bunlardan birisi olan EvTurkcell'in Türkiye'de telekomünikasyon alanında önemli bir adım olduğuna inanıyoruz" dedi.

Hem faturalı hem Turkcell Hazır Kart kullanan bireysel müşterilerin yararlanabileceği EvTurkcell servisine abone olan faturalı hat müşterileri aylık 7,5 YTL (KDV dahil ÖİV hariç) sabit ücret karşılığı, ev alanı olarak belirledikleri yerden yurt içi sabit hatlarla dakikası sadece 5 YKR'a (KDV dahil ÖİV hariç) konuşabilecek. Turkcell Hazır Kart kullanan bireysel müşteriler ise abonelik ücreti ödemeden, ev alanı olarak belirledikleri yerden yurt içi sabit hatlarla dakikası sadece 1 kontöre konuşabilecek.

Bilgi için
Turkcell - 444 0 532

Okuyucu Yorumları