Excel'deki Hyperlink Problemi İçin Yama

Yeni Office yaması, Excel'deki hyperlink problemini onardı!

Bazı Excel kullanıcıları elektronik tablolarına hyperlink eklemede sorun yaşıyordu, şimdi Microsoft bunun için bir yama çıkardı.

1 Ağustos'ta Microsoft, Office 2016 kullanıcılarının şifre sürelerinin dolması konusundaki yanlış uyarıyı kaldırmak için bir yama yayınlamıştı. Bu güncelleme hatayı düzeltmişti, ama başka şeyleri bozmuştu.

Bunun için Salı gecesi Microsoft link meselesini düzeltmek için başka bir yama daha yayınladı ve elektronik tablolarında sorun yaşayan kullanıcıların bu güncellemeyi en kısa zamanda indirmelerini tavsiye ediyor. Excel problemini düzeltmenin yanında bu yama, diğer bazı programlama hatalarına da el atıyor:

-Outlook 2016'nın 32-bit sürümünde, Office Store istemci-içi mağaza açmak yerine web mağazasına yönlendiriyor.

-Düzenleme dilleri ve Yardım dilleri beklenmedik şekilde değişebilir. Mesela, bir görüntüleme dili düzenleme dili listesinde eksik olabilir, siz silmemiş olsanız da.

Bu sorunları sınırlı sayıda kişi yaşadığı için, güncellemeler otomatik olarak alınmayacak. İhtiyacınız varsa, kendiniz yüklemelisiniz. O yüzden sistem güncellemelerinizi kontrol edip, yüklemenizi tavsiye ediyoruz.

Sonraki Haber

Forum