Exper'den 3G'li laptop'lar geliyor...

Exper'in yeni laptop serisi "3G içinde" özelliği ile dikkat çekiyor. Ama hepsi bu kadar değil...

3G ve fazlası...

İnternet kullanımında yeni bir dönemi başlatacak olan 3G'yi EQ dizüstü bilgisayarında buluşturan Exper Bilgisayar, yeni bilgisayarının 12 saate varan pil ömrüyle kullanıcıları sınırsız mobilite keyfine davet ediyor.

Şık tasarımı, güçlü donanım özellikleri, hafif (yalnızca 1,4 kg.), düşme ve darbelere dayanıklı sağlam kasasıyla dikkatleri üzerine çeken Exper EQ, "3G içinde" özelliğiyle pazarda fark yaratıyor. Cep telefonlarında kullanılan sim kart yuvasına yer verilen Exper EQ, kullanıcısını dilediği yer ve zamanda süper hızlı internetle buluşturuyor.

İsteğe bağlı olarak yazılım, kulaklık ve mikrofon setiyle telefon görüşmelerinin de gerçekleştirilebildiği EQ ile günümüzde birçok dizüstü bilgisayar kullanıcısının ortak sorunu olan pil ömrü de tarihe karışıyor. 12 saate varan pil ömrüyle tam bir mobilite keyfi sunan Exper EQ kullanıcısına, "Kim korkar pilin bitmesinden!" dedirtiyor. Exper EQ, özellikle iş dünyasında aktif rol alan, şıklığa ve tasarıma önem verdiği kadar uzun pil ömrüne ihtiyaç duyan yöneticiler ve bol seyahat edenler için tam bir kurtarıcı.

Uzun pil ömrü ve şık tasarımının yanı sıra 13,3" Ultra Slim Parlak ekran, Intel SU9400 ULV işlemci teknolojisi, 3 GB Ram, 250GB hdd, Parmak izi okuyucu, DVD Super Multi gibi güçlü teknik özellikleriyle de dikkat çeken Exper EQ'ya 1.599 $'a, kredi kartına 12 taksit imkanıyla sahip olunabiliyor.

Dizüstü bilgisayar kullanırken şarjının bitmesinden korkanlar, işini tamamlayamayanlar, maillerine bakıp cevap yazamayanlar, Türkiye genelindeki Exper bayilerinden veya teknoloji marketlerden birine mutlaka uğramalı...

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları