Exper'den karizmanızı tamamlayacak PC

Exper, klasik ekran boyutundan sıkılanlar için hafif ve çekici laptop'unu tanıttı!

Sade tasarım, yüksek hız

Exper, taşıması kolay ve güçlü donanım özelliğine sahip dizüstü bilgisayar arayanlar için tasarladığı NC44K'yı satışa sundu. 13.3 inç kategorisinde üretilen yeni Karizma, fırçalanmış metalik gri dış kaplamasıyla dikkat çekmeyi başarıyor.

Küçük boyutlarına rağmen, iyi bir iş çıkaran Exper NC44K, multimedya tutkunları için biçilmiş kaftan. Müzik, oyun ve video meraklıları için klavye seti üzerinde barındırdığı güçlü stereo hoparlörleri ile ses keyfi sunan yeni Karizma, Intel'in gelişmiş işlemci mimari teknolojisinin 2'nci nesil Intel Core 2310M modeli ile güçlendirildi.

Turbo Boost 2.0 ile zorlayıcı görevlere dahi meydan okuyan NC44K, "Hyper Threading" teknolojisiyle de uygulamalar arası geçişi ve çoklu görevlerde yürütme süresini hızlı bir şekilde kadar gerçekleştiriyor. Enerji kullanımında da tasarruflu olan Karizma, 13.3 inç parlak ekranının yanısıra entegre HD Graphics özelliği ile kullanıcısına daha net görüntü, gerçeğe yakın ses ve video deneyimi sağlıyor.

1.8 kg ağırlığı ve 2.8 cm inceliğiyle bilgisayar taşımayı keyfe dönüştürüyor. Microsoft'un performansını yukarı taşıyan Windows 7 Home Basic 64 Bit işletim sisteminin kullanıldığı üründe, 4 GB DDR3 bellek ile aynı anda birçok işlemi gerçekleştirilebiliyor. 400 GB SATA sabit sürücüsüyle kullanıcısına güvenli ve geniş depolama alanı sağlayan NC44K, büyük ve estetik tuş takımının yanısıra touchpad'i ile de kullanım konforu sunuyor.

Geniş bağlantı desteği, fiyat ve teknik özellikler

Geniş bağlantı desteği, fiyat ve teknik özellikler

Geniş bağlantı desteği

Bilgisayar tutkunlarının son dönemde vazgeçilmezleri arasında yer alan, HD grafik desteği de bulunan Exper Karizma NC44K, zengin bağlantı noktalarıyla da kullanıcısını yarı yolda bırakmıyor. Sağ ve sol bölümlerine konumlanan bağlantı girişleriyle bulunduğu ortamı kısa sürede multimedya merkezi haline getiren üründe 3 adet USB, HDMI ve VGA çıkışı bulunuyor. 802.11n kablosuz ağ bağlantısını destekleyen yeni Karizma'da kart okuyucusu ve ethernet girişinin yanısıra Bluetooth 3.0'da mevcut. 1.3 megapiksel kamerasıyla iletişimi daha da keyifli hale getiren Exper Karizma NC44K, KDV dahil 1.252 TL'ye satışa sunuldu. Ürünün teknik özellikleri ise şöyle;

İşlemci
2. Nesil Intel Core i3-2310M (2.1 GHz, 3M Ön Bellek)

Chipset
Intel HM65

İşletim sistemi
Windows 7 Home Basic 64 Bit

Ekran
13.3 inç Parlak Ekran (1.366x768)

Ekran kartı

512 MB paylaşımlı Intel HD Graphics

Sabit disk
400 GB SATA

Bellek
3 GB DDR3

Bağlantılar
802.11 b/g/n kablosuz ağ, 10/100/1000 G.Bit Ethernet, kart okuyucu, 3 adet USB 2.0, Headphone, Line-in, HDMI

Ses
Dahili stereo hoparlör

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları