Exper'den "Karne Varsa Hediye de Var"

Exper'den karne hediyesi! Exper, bilgisayar alan herkese son model bir bisiklet hediye ediyor.

Öğrencilere karne hediyesi

Bilgisayar pazarının hızlı gelişen markası Exper, karne heyecanı yaşayan öğrencilere "Karne Varsa Hediye de Var" kampanyasıyla 235 TL değerinde 21 vitesli Salcano marka dağ bisikleti hediye ediyor.

Yaz tatili öncesi velilere de hediye alma kolaylığı sunan Exper, " Karne Varsa Hediye de Var" kampanyasıyla, 29 Mayıs – 30 Haziran tarihleri arasında bilgisayar alan tüm öğrencilere Salcano marka bisikletin yanı sıra başka hediyeler de veriyor. Exper bilgisayarlarla birlikte dünyanın en çok tercih edilen internet güvenlik yazılımı Norton Internet Security 2009, fotoğraf düzenleme yazılımı Adobe Photoshop Elements 7, 16 dilde sözlük ve yabancı dil çeviri yazılımı Babylon 7, bilgisayarları zararlı yazılımlardan koruyan Zemana Antilogger yazılımları da hediye. Exper ayrıca tüm ürünlerinde sabit fiyat garantisi ve Maximum Kart'a 12 taksit imkanı sunuyor. Bedava bisiklet ve diğer hediyeler için velilerin tek yapması gereken Exper'in çok rağbet gören 6 masaüstü, 2 dizüstü modelinden birini seçmek.

Yerli üretici olmanın avantajını kullanarak uygun fiyat, bol çeşit, kişiye özel ürün prensibiyle tüketicisine hizmet veren Exper'leri, Türkiye genelindeki Exper bayilerinde ve tüm teknoloji marketlerinde bulmak mümkün.

Türkiye'nin, masaüstü bilgisayar kategorisinde 3 yıldır en çok satan markası ünvanına sahip Exper, TOBB önderliğinde yürütülen "Kriz Varsa Çare De Var" seferberliğine "Karne Varsa Hediye de Var" kampanyasıyla destek veriyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları