Exper'den PC alın, internetiniz bedava gelsin

Çok özel bir PC kampanyası: Exper ve Smile ADSL işbirliği bakın kullanıcılara neler kazandıracak?

PC alana internet bedava!

Bilgisayar pazarının hızlı gelişen markası Exper, Türkiye genelindeki 7'den 70'e herkesi bilgisayar okur yazarı yapmak için sürdürdüğü kampanyalara hız kesmeden devam ediyor. Masaüstü, dizüstü bilgisayarı ve sunucu serisindeki geniş ürün yelpazesi ile, farklı kullanıcı grubunun tüm isteklerine cevap veren Exper, smile adsl ile birlikte yılın en önemli kampanyalarından birine imza atıyor.

Türkiye genelinde başlatılan kampanya ile, Exper ürün gamında yer alan masaüstü ya da dizüstü bilgisayarı satın alan tüketiciler, ilk kez 6 ay boyunca smile adsl internet aboneliğine ücretsiz kavuşacak. 31 Ekim 2009 tarihine kadar sürecek kampanya kapsamında Türkiye'de ilk kez bir bilgisayarla birlikte 6 ay süreli smile adsl internet aboneliği hediyesinin yanı sıra 30 Eylül 2009'a kadar kampanyaya başvuran tüketiciler, yeni bilgisayarlarına % 8 KDV oranıyla sahip olacak.

Tasarım ve güçlü donanım özelliklerinin yanı sıra, bilgisayarlar üzerinde hediye ettiği yazılımlarla da kullanıcıların harici yatırım yapmalarının önüne geçen Exper'in; smile adsl ile hazırladığı kampanyada, tek tıklama ile 2 bin kaynaktan 75 dilde iki yönlü çeviri imkanı sunan Babylon, en iyi virüs yazılımı Norton, dijital fotoğraflarda kolayca değişiklik yapılmasına imkan tanıyan Adobe Photoshop Elements ve bilinmeyen zararlara karşı koruyan Zemana Antilogger yazılımları da hediye edilecek.

smile adsl'den 6 ay ücretsiz internet

smile adsl'den 6 ay ücretsiz internet

Yerli üretici olmanın avantajını kullanarak uygun fiyat, bol çeşit, kişiye özel ürün prensibiyle tüketicisine en iyi hizmeti veren Exper'in, smile adsl işbirliği ile hazırlanan kampanya ile ilgili olarak Datateknik Kanal Satış Direktörü Koray Kurhan; "Kampanya ile Türkiye'nin her köşesinde bulunan yediden yetmişe tüm potansiyel bilgisayar alıcılarına, bilgisayar ve internet erişimini elde etme konusunda yaygınlık ve fırsat sağlamayı hedefliyoruz. Türkiye genç nüfusu ile çok ciddi bir bilgisayar ve internet kullanma potansiyeline sahip. Tüm bilgisayar almayı düşünenlere kalitesinden taviz vermediğimiz Exper ürünleriyle beraber, yine Türkiye'nin internet alanında önder firması smile adsl ile birlikte çok avantajlı fiyatlarla ve performanslı ürünleri almaya davet ediyoruz " açıklamasını yaptı.

Kampanya genelinde sunulan geniş ürün çeşidiyle herkesin kendine uygun bir bilgisayar bulabileceğine, 6 ay ücretsiz internet hediyesinin de katkısıyla bu sayede Türkiye'deki bilgisayar okur yazarlığı ve bilinçli internet kullanımı yaşının küçüleceğine dikkat çeken smile adsl Satış Pazarlama Direktörü Çağatay Arslan, Exper ile yapılan işbirliğiyle ilgili olarak; " Amacımız Türkiye'de herkesin internete ve bilgisayara ulaşabilmesi; teknolojiden maksimum düzeyde yararlanabilmesi. Exper ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği çerçevesinde internet erişiminde çok büyük bir fırsat sağlayacağımızı düşünüyoruz." dedi.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları