Exper'den yeni ultrabook'lar

Exper, UltraNote adıyla serinin ilk 2 ultrabook'unu satışa sundu! İşte özellikleri...

Exper'den yeni ultrabook'lar

Exper, 2012 yılında konuşulan ürün grubu Ultrabook pazarına UltraNote ile giriş yaptı. 14 inç büyüklüğünde ve 18 milimetre inceliğinde üretilen UltraNote kategorisinin ilk 2 modelini bilgisayar tutkunlarının beğenisine sunan Exper, ultra şık tasarımlı ve kullanıcısına yüksek performans sunan yeni bilgisayarlarıyla, dizüstündeki değişime yeni bir boyut kazandırıyor.

Alüminyum-Magnezyum alaşımlı kasasıyla Exper UltraNote, 18 milimetre inceliği ile kullanıcısına taşıma kolaylığı ve maksimum mobilite vadediyor. Intel'in Core i5 işlemcisiyle donatılan UltraNote ürün grubu, minimum enerjiyle çoklu görevlerin üstesinden daha hızlı geliyor. Tam şarjla 6,5 saatin üzerinde çalışma imkanı tanıyan Exper UltraNote, bir taraftan şarj endişelerine son verirken, diğer taraftan Intel Rapid Start teknolojisi sayesinde uyku modundan sadece 5.5 saniyede çıkarak çalışmaya hazır hale geliyor.

Her zaman göreve hazır

Zarif ve minimal tasarımıyla sadece göz doldurmakla kalmayan UltraNote, kasa bileşenlerine ek olarak sahip olduğu teknolojileriyle minimum ısı üretimiyle de dikkatleri üzerinde topluyor. İnce tasarımına rağmen zengin sistem bileşenlerini üzerinde barındıran UltraNote, 3 USB yuvası, Bluetooth 3.0, ethernet ve kablosuz ağ bağlantı desteğiyle de kullanıcısını yarı yolda bırakmıyor. SSD disk teknolojisi ile dosya erişim hızını yükseklere taşıyan Exper UltraNote, Smart Response teknolojisi ile sık kullanılan dosya ve uygulamalarda kullanıcısını tanıyıp birkaç tıklama ile erişilmesini sağlıyor. Ürün 4 GB DDR3 belleğiyle de zorlu görevleri hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor.

Çalınmaya karşı korunmalı

Çalınmaya karşı korunmalı

Tasarımdaki özelliklerini 14 inç boyutundaki ekranıyla bütünleştiren Exper, 1366x768 piksel çözünürlüklü parlak ekranıyla kullanıcıları daha fazla renk derinliği, net ve canlı görüntülerle buluşturuyor. Intel HD Graphics 3000 ekran kartıyla çalışmayı, film izlemeyi ve oyun oynamayı keyfe dönüştüren Exper UltraNote, Smart Connect teknolojisi sayesinde ise sistem kapalıyken bile, e-postaların, sık kullanılan uygulamalarla sosyal ağların sürekli ve otomatik olarak güncellenmesini sağlıyor. UltraNote ile birçok yeni teknolojiyi kullanıcılarıyla buluşturan Exper, internet ortamında da maksimum koruma vadediyor. Identity Protection teknolojisi ile Exper UltraNote kullanıcıları internet hesaplarında ve en sevdiği web sitelerinde artık daha güvenli gezinebilecekler.

Exper UltraNote, Anti-Theft teknolojisiyle de bilgisayarların çalınma ya da kaybolma korkusunu tarihe karıştırıyor. Bu özellik sayesinde bilgisayarlar çalındıklarında ya da kaybolduklarında cihaz merkezden gönderilen sinyalle kilitlenebiliyor. Bilgisayar bulunduğunda kullanıcılar verilerine ya da dijital içeriğine hiçbir zarar vermeden kolayca yeniden etkinleştirebiliyor. Exper'in UltraNote'ları www.exper.com.tr/Ultranote.aspx adresinden, 800'ü aşkın Exper bayisi ya da teknoloji zincir marketlerinden incelenebiliyor.

Okuyucu Yorumları