Exper'in karne hediyesine 4 büyükler imzası

Exper Bilgisayar, yaz tatil için hazırladığı avantajlı karne kampanyasını başlatıyor!

Exper'den karne kampanyası!

Bilgisayar kullanıcılarını ileri teknolojiyle buluşturan Exper, yaz tatili sevincini ikiye katlayacak. Karne dönemine özel bir kampanya hazırlayan Exper, öğrencilerin hayallerini süsleyen bilgisayarlara kolayca ulaşmalarını sağlayacak. 30 Haziran 2012 tarihine kadar Exper masaüstü ve dizüstü bilgisayar satın alanlar imzalı forma kazanmanın yanı sıra yaz boyunca müzik, eğlence, bilgi oyun ve mobilitenin tadını çıkaracak.

4 büyük takımın imzalı forması adrese teslim

Hazırladığı kampanya ile hem çocuklarına karne hediyesi verecek velileri, hem de yeni bir bilgisayar isteyen öğrencileri uygun fiyat avantajı ve ödeme seçenekleriyle bilgisayar sahibi yapmaya hazırlanan Exper, beklentileri geniş ürün yelpazesi ile karşılayacak. Kampanya kapsamında Exper markalı masaüstü ve dizüstü bilgisayar seçenler, Yapı Kredi Worldcard'a 2 ay ertelemeli 12 taksit fırsatıyla yeni bir bilgisayara kavuşacak. 30 Haziran'a kadar sürecek olan kampanyada Exper'i seçenler Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonsporlu futbolcuların imzalarıyla tasarlanan, taraftara özel formalardan birine sahip olacak. Kampanya boyunca Exper masaüstü ve dizüstü bilgisayarları satın alanlar www.exper.com.tr'de yer alan formları doldurarak kampanyadan faydalanabilecek. Formu dolduran kullanıcıların hediyeleri 15 gün içerisinde adreslerine teslim edilecek.

Göz alıcı tasarım, üst düzey performans

Göz alıcı tasarım, üst düzey performans

Göz alıcı tasarım, üst düzey performans

Oyun tutkunları, multimedya meraklıları ve tüm kullanıcılar Exper'in 3. nesil Intel Core işlemcili masaüstü ürün grubuyla zorlu görevlerin üstesinden rahatlıkla gelebilecek. Daha fazla eğlence ve maksimum performans sunan yeni Exper'ler, HD veya 3D içeriklerde de kusursuz bir deneyim yaşatacak. Göz alıcı tasarımının yanı sıra sessiz bir ortamda çalışma huzuru da sunan Exper masaüstü ve dizüstü ürün grubu, güçlü sistem bileşenlerine ek olarak, performansı zirveye taşıyan Windows 7 işletim sistemiyle de bilgisayar kullanmanın keyfini ikiye katlayacak.

Türkiye genelinde 200'ü aşkın teknik servisin yanı sıra 7 gün 24 saat çağrı merkezi desteği sunan Exper, son teknolojiye sahip ürünleri uygun fiyat, yüksek performans ve cazip taksit avantajlarıyla tüketicilerin beğenisine sunuyor. Exper'in Türkiye genelinde 800'ü aşkın bayisi bulunuyor.

Okuyucu Yorumları