Exper, kampanyasını bir kez daha vurguladı

Exper, müşterilerine bilgisayarlarını 45 gün içerisinde bir üst model ile değiştirme imkanı sunuyor.

Exper'den kampanya

Exper Bilgisayar, Türkiye'nin lider perakendecilerinden biri olan Teknosa iş birliğiyle gerçekleştirdiği 45 günlük garanti kampanyasını bir kez daha vurguladı. 19 Ekim - 30 Kasım 2007 tarihleri arasında geçerli olan garanti kampanyası kapsamında, Teknosa'da satılan Exper bilgisayarlarda üretimden kaynaklanan veya kendiliğinden medyana gelen sorunlarla karşılaşan kullanıcılar bilgisayarını 45 gün içinde bir üst model ile değiştirebilecek.

Sektörün lider kuruluşlarından Teknosa işbirliğiyle tüketicilere bir kez daha yüksek kalitede hizmet sunduklarını belirten Datateknik Perakende Satış Müdürü Onur Başkan, "Hızla büyüyen sektörde tüketicilerin sadakatini kazanmak için kaliteli hizmetin yanında kaliteli ürün de önemli bir yer teşkil ediyor. Teknosa gibi gerçekleştirdiği ilkler ile teknoloji perakendeciliği sektörüne ciddi katkılarda bulunmuş bir markayla bu kampanyayı gerçekleştirerek, müşteri sadakatine verdiğimiz önemin ve ürünlerimize olan güvenimizin altını çiziyoruz" dedi.

Exper'in kalite ve uygun fiyat iddiasını ortaya koymak için sundukları bu kampanya ile PC sahibi olmak isteyenlerin güvenle Teknosa mağazalarından Exper bilgisayar satın alabileceklerini söyleyen Onur Başkan, 19 Ekim - 30 Kasım 2007 tarihleri arasında sürecek olan bu kampanyada çok uygun fiyatlı ürünleri de kullanıcılara sunduklarını
dile getirdi. Onur Başkan, Exper'in önümüzdeki dönemlerde de hizmet ve ürün kalitelerini vurgulayan projeleri destekleyeceğini sözlerine ekledi.

Exper bir üst model ile değiştirme garantisi kampanyasındaki ürün değişimleri, Exper yetkili servislerinin incelemesi sonucunda değişimi onaylanan arızalı ürünler için yapılacağı belirtiliyor.

Okuyucu Yorumları