Exper Karizma'ları yeniledi!

Exper bilgisayar dizüstü bilgisayar serisi Karizma'yı yeniledi. İşte Karizma'ların son özellikleri!

Exper Karizma'ları yeniledi!

Exper, dizüstü PC ürün ailesinin en çok tercih edilen modeli Karizma'ya, Intel'in yeni Core işlemcilerini destekleyen 2 model daha ekledi.

Karizmalar, Intel'in yeni Core işlemcilerinin yanı sıra; gelişmiş teknik özellikleriyle de geniş kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Karizma'lar, 15.6 inç büyüklüğündeki WXGA ekranı, 1 GB'lık ATI Radeon HD5470 güçlü ekran kartı, Intel Core i5 ya da i3 işlemci seçeneği, 8 GB'a kadar artırılabilen DDR3 RAM desteği ile eğlenceyi dört duvar arasından sokak ve sahillere taşıyor.

Hem eğlence hem de iş için uygun olan geniş ekranında yüksek tanımlı (High Definition) video içeriğini oynatabiliyor, HDMI çıkışı ile LCD, Plazma ve LED televizyonlara bağlantı imkanı sunuyorlar.

Windows 7 işletim sistemiyle gelen yeni Karizmalar, hoparlör, harici ses çıkışı, dahili 1.3 megapiksel kamera, mikrofon gibi bileşenlerini üzerinde barındırıyor. Yeni nesil Karizmalar WiMax, WLAN, Bluetooth gibi pek çok kablosuz bağlantı desteğine sahipler. Nümerik tuş takımı ise masaüstü klavyelere alışkın olanlar için rahatlık sunuyor.

Exper, Karizma serisinin yeni modelleri Türkiye genelindeki 1.000'i aşkın bayii ve tüm teknoloji marketlerinde satışa sunuluyor.

Okuyucu Yorumları