Eylül ayının birinci gününü bekleyin

1 Eylül'de büyük bir bombayla karşılaşırsanız sakın şaşırmayın. İşte o tarihte yaşanabilecekler...

Büyük gün 1 Eylül!

Samsung bu yıl çok çalıştı. İlk olarak bütün yazını Samsung Galaxy S II'yi piyasa çıkarmak ve satış rakamlarını arttırmakla geçirdi. Üzerine bir de Galaxy Tab'ın 10.1 inçlik modelini piyasaya çıkardı ve Avrupa'da olsun, Asya'da olsun milyonlarca ünite sattı.

Geçtiğimiz günlerde Samsung tarafından yayınlanan bir videoysa bir anda her yeri karıştırdı. Video, Boy Genius Report isimli site tarafından 1 Eylül tarihinde Samsung'un çok büyük bir açıklaması oılacak şeklinde yorumlandı.

Samsung'sa yayınladığını videoda kullanıcıya neredeyse hiçbir bilgi vermiyor. Yapılan spekülasyonlara bakırsa; Galaxy Tab'ın 7 inçlik bir versiyonunu yakın zamanda görmemiz işten bile değil. Piyasaya çıkması beklenen bu cihaz hakkındaki en büyük beklentiler, geliştirilmiş dokunmatik ekrana ve Android 3.0 Honeycomb işletim sistemi gibi yeniliklere sahip olacak olması.

Her ne kadar Samsung yaptığı son açıklamasında yeni telefonlarının bu yılın sonunda piyasaya çıkacağını açıkladıysa da dikkatli olmak lazım; bir tabletten önce farklı bir telefon ile de karşılaşabiliriz.

Okuyucu Yorumları