Ezcool'dan GPS destekli tablet: Smart GP7

Baktığınız ucuz tabletlerde GPS desteği yok mu? O halde bir de bu tabletin özelliklerine bakın!

GPS destekli tablet!

Ezcool'un 7 inç tablet ailesine eklediği yeni modeli Smart GP7, kullanıcıların alıştığı tablet alışkanlıklarını geliştirerek, navigasyon desteğiyle birlikte yepyeni bir deneyim sunuyor. Gündelik yaşamınıza destek verecek uygulamalar ve donanımların yanında Smart GP7, özellikle tatil süreçlerinde yolculuklarda ortaya çıkacak zaman kayıplarını minimuma indirecek navigasyon teknolojisiyle, tatilinizin kahramanı olmaya hazırlanıyor. Ezcool Smart GP7 KDV dahil 229 TL'Lik özel yaz fiyatıyla fiyatıyla kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Smart GP7, içerdiği GPS desteği ile tatilde yolunuzu kaybedip zaman kaybetmenizin önüne geçiyor. 7 inçlik ekranıyla pratik bir tablet deneyimi sunan tablet, navigasyon modunda kullanıldığında da geniş ekranıyla yolunuzu daha rahat bulmanızı sağlıyor. Böylelikle kullanıcıya verimli geçirebilecek daha çok zaman kalıyor.

1 GB DDR3 bellek ile donatılmış olan Ezcool Smart GP7, dahili 8 GB depolama alanı sunuyor. Harici kart desteğine de sahip olan 7 inçlik tablette, 32 GB'a kadar depolama desteği mevcut. Android 4.0 işletim sistemi ve Multi-Touch destekli 800 x 600 piksel 7 inç kapasitif süper ince paneliyle Smart GP7, parmaklarınızın dokunuşlarına anında tepki veriyor. Üzerinde yer alan HDMI çıkışıyla tatilde geçirdiğiniz eğlenceli dakikaları TV ya da monitöre bağlayarak görüntüleyebileceğiniz gibi USB 2.0 desteğiyle de verilerinizi kolaylıkla transfer edebileceksiniz.

Tablet deneyimi uygun fiyata yaşamak isteyen ve tatilde bana güvenilir ve aynı zamanda eğlenceli bir yol arkadaşı lazım diyenler için Smart GP7, Hepsiburada.com'da 229 TL'lik fiyatıyla satışa sunulmuş durumda.

Okuyucu Yorumları