Ezcool'dan öğrencilere 9 inç tablet keyfi!

Ezcool, yeni, modern ve geniş ekranlı tabletini bu fiyattan satışa sundu!

7 inç fiyatına 9 inç tablet!

Günümüzde özellikle çocuk ve gençlerin büyük rağbet gösterdiği büyük ekranlı tabletler, fiyatlarıyla ulaşılmaz olabiliyor.

Gerek performansı gerekse üst düzey özellikleriyle bir tabletten beklenecek imkanlara sahip olan Ezcool Smart Touch 8 GB 9 inç tablet, öğrencilere sadece ev ve okulda değil, bulundukları her yerde ders çalışma imkanı veriyor. Büyük ekranıyla öğrencilerin ihtiyaç duyacakları görsel içerikleri rahatlıkla görüntüleyen tablet, ders sonrası film izleme ya da oyun oynama gibi ihtiyaçlara da yüksek performans ile cevap veriyor.

Android 4.0 işletim sistemiyle donatılan Ezcool Smart Touch 8 GB 9 inç tablet, gücünü Boxchip A13 işlemci ve 512 MB DDR3 RAM'den alıyor. Ürün 8 GB dahili hafızası ile önemli doküman ve içeriği yanınızda taşımınıza imkan verirken, harici hafıza kartı ile 32 GB'a kadar artırılabilir hafıza sunuyor.

800x480 çözünürlüğe sahip ekranıyla kaliteli görüntü sunan tablet, 5 noktadan dokunmatik kapasitif süper ince panele sahip. Böylelikle multi-touch uygulamaları gerçekleştirebilen Ezcool'un bu yeni tableti, 5 megapiksel arka kamerasıyla keyifli anlarınızı ölümsüzleştirmeyi vadediyor. Ürün ilk aşamada KDV dahil 219 TL fiyat etiketiyle satışa sunulmuş durumda.

Okuyucu Yorumları