F-Secure ile bir adım öteye

F-Secure'in genişletilmiş kişisel bilgi koruması dijital özgürlüğünüzü bir adım öteye götürüyor.

F-Secure ile bir adım öteye

F-Secure, dijital dünyadaki özgürlüğünüzü yeni bir platforma daha taşıyarak cepheleri arttırıyor. Freedome kişisel bilgi koruma uygulamasının, yeni sürümüyle birlikte, artık Mac'ler de koruma altında.

Barcelona'da yapılan Mobile World Congress sırasında tanıtılan ürün, Apple 'ın OS X işletim sistemini kullanan kullanıcılara da VPN çözümleri sunacak. Açıklama da ürünün yaz aylarında piyasaya çıkacağı söylenmişti.

İnternet sayesinde, zengin içerikler ve servisler artık parmağınızın ucunda. Öte yandan, teknolojilerinin faydaları dışında dijital istihbarat denilen sorun da giderek popüler bir hal almaya başladı. GFK firmasının yaptığı son araştırmalara göre, katılımcıların % 88'i kişisel bilgilerinin güvenliği hakkında derin endişeler duymaya başladılar. Katılımcıların % 48'lik kısmıysa bu korkuları yüzünden kişisel verilerini koruyacak programlara yönelmeye başladı.

F-Secure Tüketici Güvenliği Kıdemli Başkan Yardımcısı Samu Konttinen durumu şu sözlerle açıkladı;

" İnsanlar giderek daha fazla kişisel verilerini çevrimiçi servislere sunmaya başladı. İnsanlar konu hakkında artık daha duyarlılar ancak geçtiğimiz yıllarda, ücretsiz servis kullanmak için kişisel verilerini feda etmek zorunda kalacaklarını düşünüyorlardı"

F-Secure Freedome programı, kullanıcı dostu VPN deneyimiyle insanların, dijital istihbarat hareketlerine karşı kişisel verilerini korumalarını sağlıyor. Tek bir tuşla verilerinizi çalan zararlı yazılımlara karşı kendinizi koruyabiliyor, İnternet'e bağlandığınız ortamın bilgilerini değiştirebiliyor böylece de kişisel verilerinizin depolanmasına engel olabiliyorsunuz. Dijital ayak izlerinizi silerek rahat rahat, İnternet'in keyfini çıkarabiliyorsunuz. Freedome artık, Android, İOS, Windows PC kullanıcıları dışında Apple OS X kullanan Mac sahiplerine de hizmet veriyor.

Konttinen kullanıcı dostu bir arayüz sayesinde, birçok platformda olumlu yorumlar aldıklarını söyledi. Yönetici ayrıca " Freedome 'un tek tuşlu koruma arayüzü, insanların izlenmeden rahatça İnternet'i kullanmasını sağlıyor. Kişisel verileri hakkında endişe duyan tüm kullanıcılar için, modern bir çözüm sunuyoruz. Freedome 'un Premium çevrim için hizmetlerini artık daha farklı platformlara da sunduğumuz için çok mutluyuz".

Okuyucu Yorumları