Facebook'a Chrome eklentileriyle hükmedin!

Facebook'un yeni özelliklerini sevemediyseniz, bu Chrome eklentileri ile kontrolü ele alabilirsiniz!

Facebook'a Chrome dokunuşu!

Facebook kullanıcılarına daha iyi bir şekilde hizmet verebilmek için kendisini sürekli yeniliyor. Fakat özellikle alışkanlıklarına bağlı kullanıcılar için tüm bu değişiklikler her zamanlı olumlu tepkiler almayabiliyor. Neyse ki farklı tarayıcı eklentileri Facebook'u Facebook'un değil, sizin istediğiniz gibi kullanmanıza yardımcı olabiliyor. İşte bunlardan bazıları...

Facebook-
Facebook'un sağ tarafındaki kayan haber bölümünü bu eklenti yardımı ile tamamen ortadan kaldırabilirsiniz. Tekrar görmek isterseniz tek yapmanız gereken bu eklentiyi kapatmak veya kaldırmak. Bu eklenti ayrıca sitenin üst bölümündeki menüyü de eski haline döndürüyor.

FB Photo Zoom
Facebook'un sürekli değişip duran fotoğraf görüntüleme yapısını sevmiyorsanız bu eklenti sayesinde farenizi sitedeki küçük bir resmin üzerine getirerek büyük halini kolaylıkla görebilirsiniz.

Facebook'u eklentiler yardımıyla dilediğiniz gibi kullanın.

Sidebar Disabler ve Facebook Classic

Sidebar Disabler ve Facebook Classic
Facebook Classic

Sidebar Disabler
Sağ bölümdeki kayan haberleri kaldırarak bu alanı tamamen sohbete ayırıyor ve böylece arkadaşlarınızla konuşmak için bu alanı daha verimli kullanabiliyorsunuz.

Facebook Classic
Facebook'ta arkadaşlarınıza dair haberleri nasıl görmek istediğinizi düzenleyebileceğiniz bir eklenti. Ayrıca sağ bölümde yer alan kayan haber bölümünü de açıp kapatmak artık sizin elinizde.

Okuyucu Yorumları