Facebook Albümleri Daha Kapsamlı Hale Geliyor

Facebook bir kez daha, önemli bir yenilik ile karşımıza çıkmayı bildi. Bu seferki yenilik, Facebook albümleri ile ilgili!

Facebook'tan yeni güncelleme!

Bundan sonra turlarınız, tatilleriniz veya partileriniz için bir Facebook albümü oluşturduğunuzda, sadece fotoğraf ve videolarla kalmayıp içine her şeyi koyabileceksiniz. Yani sadece yazıdan oluşan durum güncellemeleriniz, girdiğiniz hoteller, luna parklar, restoranlar ve turist noktaları gibi yerlerin "check-in"lerini albümünüze saklayabileceksiniz.

Facebook Albümleri Daha Kapsamlı Hale Geliyor

Facebook bu yeniliği web tarayıcısı ve Android cihazlar için yayınlamaya başladı bile. Güncellemenin iOS'a tam olarak ne zaman geleceğini henüz bilmesek de, açıklamaya göre "yakında" iPhone ve iPad'ler de bu yenilikten faydalanacak.

Albümleri istediğiniz gibi düzenlemek ve içeriklerini istediğiniz gibi ayarlamak dışında, artık profil sayfanızda görünmesi için "öne çıkan" bir albüm seçebilirsiniz. Eğer çılgın maceralara atılıp bir çok içerik paylaşan arkadaşlarınız varsa, onların albümlerini takip ederek en son güncellemeler için hemen bildiri alabilirsiniz. Eğer siz de bu maceraya katıldıysanız, birlikte ortak bir albüm açabilirsiniz.

Bu değişiklikler sayesinde, albümler ile daha kapsamlı bir hikaye anlatabilirsiniz. Sosyal ağ devi belli ki albüm oluşturma ve güncellemenin daha etkileşimli ve kişisel bir tecrübe olmasını istiyor. Bu güncelleme Snapchat ile rekabetin hala kızgın olduğunu da gösteriyor.

Okuyucu Yorumları