Facebook, Android uygulamasını güncelledi

Android kullanıcılarını adeta çıldırtan Facebook, ilk kez işe yarar bir halde karşımızda! İndirin...

Facebook bu sefer başardı!

Eğer siz de bir Android telefon veya tablet kullanıcısıysanız, büyük ihtimalle cihazınızda Facebook uygulamasına da sahipsinizdir. Ancak kısmen HTML5 destekli bu uygulamanın şimdiki sürümünü kullanırken, birçok kez yavaşlık veya takılma sorunuyla karşılaşmış olmanız muhtemel.

Özellikle haber akışı ve fotoğraflara bakarken Android kullanıcılarını çıldırtan Facebook uygulaması, artık bu sorunu aşmış görünüyor. Zira Facebook, resmi sitesinde yayınladığı haberde Android uygulamasının 2.0'a güncellendiğini müjdeledi: "Mobil cihaz kullanıcıları için istenen şeye en kısa sürede ulaşmak çok önemli. Biz de uygulamalarımızı bu yönde geliştirmeye çalışıyoruz. Bu son güncellemeyle de haber akışı, fotoğraf ve Timeline gibi özellikleri daha hızlı hale getirdik."

Ancak Facebook, HTML5'i Android'den tamamen kaldırıp kaldırmadığı konusuna değinmedi. Sosyal ağ devi geçtiğimiz aylarda iOS için güncellediği uygulamasından HTML5'i kaldırmış; iOS cihazlardaki Facebook uygulaması sahip olduğu hızla dikkat çekmişti.

Ne olursa olsun, güncellemenin uygulamaya gerçek anlamda önemli bir hız kattığı kesin. Siz de bu hıza şahit olmak isterseniz, Play Store üzerinden Facebokk uygulamasını hemen şimdi güncelleyebilirsiniz...

Okuyucu Yorumları