Facebook arkadaş listesi mahkemeye düştü!

Facebook'la ilgili çok şey söylendi; ama arkadaş listesiyle ilgili bu haber belki de tarihte bir ilk

Facebook: Tarihte bir ilk!

Geçtiğimiz günlerde ABD'de çok ilginç bir dava görüldü. Eşlerinden gizli bir ilişki yaşayan kadın ve adam, ilişkinin sonunda kendilerini mahkemede buldular. Davanın sebebi ise; eski sevgilisinin kadının psikolojik soruları olduğu yönündeki iddialarıydı. Facebook ise mahkemede delil olarak sunuldu!

Annmarie Swatos adlı kadın, Gloor Realty adlı emlak firmasında çalışırken patronu Richard Gloor ile yasak bir aşk yaşamaya başladı. İkisi de evliydi ve eşleri bu durumu öğrenince ilişkileri sona erdi. Fakat ne olduysa bundan sonra oldu. Richard Gloor tüm arkadaşlarına, Swatos'un psikolojik sorunları olduğunu, sanrı nöbetleri geçirdiğini ve kendisini takip ettiği söyledi.

Swatos, Gloor'un bunları sadece kendi evliliğini kurtarmak için söylediğini ve bilerek iftira ettiğini söyleyerek, tazminat davası açmak için soluğu mahkemede aldı. Gloor'un bu iftiralarının sosyal hayatına büyük zarar verdiğini ve hatta Facebook'taki arkadaşlarının birer birer onunla arkadaşlıklarını sona erdirdiklerini söyledi. Mahkeme şu anda Facebook delilini, daha doğrusu kadının arkadaş listesinin neden ve ne şekilde boşaldığını inceliyor ve kısa süre içerisinde bir karara varması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları