Facebook arkadaşlarınız duvarınızı süslesin

Facebook arkadaşlarınızın profil resimleri ile bunu bile yapabileceğiniz aklınıza gelir miydi?

Sonunda bunu da yaptılar!

Son yapılan araştırmalar 500 milyonu aşan Facebook kullanıcılarının ortalama olarak ayda 7 saatlerini bu en büyük sosyal ağ sitesinde geçirdiklerini ortaya koyuyor. İnsanların arkadaşları ile iletişime geçmek için son zamanlarda en sık kullandıkları bu sitede en sık gördüğünüz şey ise arkadaş listenizde bulunan kişilerin Facebook profil resimleri. Sonunda bir girişimci monitörlerinden Facebook arkadaşlarının profil resimlerini görmeye doyamayanlar için bu resimlerden bir poster yapıp satmaya karar verdi.

Printing Facebook adlı bu poster hizmeti Facebook arkadaş listelerinde yer alan profil resimlerini 50 cm x 100 cm boyutlarında özel bir kağıda, yüksek kalitede baskı yaparak dileyen kullanıcıların duvarlarını süslemesini sağlıyor. Bu özel posterin fiyatı ise 20 dolar, yani yaklaşık 28 TL.

Fakat bu postere sahip olmak isteyenlerin arkadaş listelerinin ne kadar kalabalık olduğu da çok önemli. Posterin özellikle güzel görünebilmesi için tavsiye edilen arkadaş sayısı 200 ile 2000 arasında. Daha az ya da daha fazla arkadaşı olanların posterlerinin çok da güzel görünmeme ihtimali var. Bu yüzden eğer siz de bu poster ile duvarınızı süslemek istiyorsanız arkadaş sayınızın "tavsiye edilen" aralıkta olduğuna dikkat etmenizde fayda var.

Okuyucu Yorumları