Facebook Chat için daha fazla kontrol!

Chrome'a ekleyeceğiniz bu ufak eklenti ile Facebook keyfinizi farklı bir boyuta taşıyabilirsiniz!

Chrome ile Facebook keyfi!

Facebook son dönemin en popüler chat platformlarından biri. Whatsapp gibi chat uygulamalarının yükselişi göze çarpsa da, Facebook çok daha geniş bir arkadaş kitlesine ulaşmaya imkan tanıdığı için chat konusunda çok daha başarılı. Ancak, mobil cihazlarda Facebook'un chat uyarı seslerini kısamamak gibi problemler bazen can sıkabiliyor.

Yeni bir Chrome eklentisi, Chat konusunda PC kullanıcılarına pek çok avantaj sağlıyor. Facebook Chat Pro isimli eklenti, Chrome Web Store'dan indirilebiliyor. Ardından, Facebook Chat için çok kullanışlı yeni yetenekler sunuyor. Bunların en başında, chat uyarılarının sesini kısmak yer alıyor. 5-10-30-60 dakika için chat uyarı mesajlarının sizi rahatsız etmemesini sağlayabiliyorsunuz. Bu da ofis ortamında bir toplantıdayken, ekranınızdan süreki chat mesajlarının gelmesini engelliyor.

Ayrıca, arkadaşlarınızın mesajları gördüğünüze dair uyarı almasını da engelleyebiliyorsunuz. Böylece online olduğunuzu fark ettirmeden, mesajları okuyabiliyorsunuz. Mesaj pencerelerinin ekranda kaç saniye için görünmesi gerektiğini de bu eklenti ile düzenleyebiliyorsunuz. Son derece kullanışlı ve fonksiyonel...

Okuyucu Yorumları